Guro.O Skrevet 23. februar 2019 #1 Skrevet 23. februar 2019 Jeg glemte helt å etterheve deigen min! Ble så ivrig at jeg bare slang den i ovnen... 😅 Har stått inne i litt over 10 min nå Det jeg lurer på er om den nå ikke er spisandes, eller om det går fint? bør jeg hive meg rundt å lage en ny en, eller tror dere det skal gå greit? Aldri laget focaccia før så litt grønn her... 🙈
Rumle Skrevet 23. februar 2019 #2 Skrevet 23. februar 2019 Det er mulig den hever seg litt, men den blir nok mest sannsynlig ganske kompakt. Dufår bare prøve å se 3
Guro.O Skrevet 23. februar 2019 Forfatter #3 Skrevet 23. februar 2019 Takk for svar! Litt kompakt men absolutt spiselig 😄 3
Rumle Skrevet 23. februar 2019 #4 Skrevet 23. februar 2019 Akkurat nå, Guro.O skrev: Takk for svar! Litt kompakt men absolutt spiselig 😄 Så bra! 😊 1
AnonymBruker Skrevet 24. februar 2019 #5 Skrevet 24. februar 2019 Jeg ville laget en ny. Kompakt, tungt og seigt bakverk er IKKE godt. Anonymkode: 760b4...bca
AnonymBruker Skrevet 25. februar 2019 #6 Skrevet 25. februar 2019 På 24.2.2019 den 11.23, AnonymBruker skrev: Jeg ville laget en ny. Kompakt, tungt og seigt bakverk er IKKE godt. Anonymkode: 760b4...bca Haha, jeg elsket de tunge mursteinene av noen brød til bestemor som liten. Så grove og tunge og lave at vi skjærte en tynn skive på skrå... Anonymkode: 57b1d...9b0
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå