Gjest sexysadie Skrevet 11. april 2005 #1 Skrevet 11. april 2005 oppskrifter på det, postes i den her tråd. :takker:
Arkana Skrevet 11. april 2005 #2 Skrevet 11. april 2005 Ostekake med rips og bringebær 250 g søte kjeks 90 g smeltet smør 12 gelatinplater 500 g kremost ca 1 dl sitronsaft 125 g sukker ca 3 dl vispet kremfløte 250 g frosne rips og bringebær 2 ss sukker, ekstra Bland knust kjeks og smør og fordel i bunnen av en smurt 23 cm springform. Sett kaldt 20 minutter. Legg gelatinen i bløt og smelt i halvparten av sitronsaften. Visp kremosten med sitronsaft og sukker. Vend inn kremfløten og halvparten av gelatinen. Mos bærene med ekstra sukker og press blandingen gjennom en sil. Kast frøene.. Vend inn resten av gelatinen. Legg klatter av osteblandingen i formen og fyll ut åpne felter med bringefær. Marmorer blandingen med en kniv. Sett kaldt 4 timer.
Gjest Melk Skrevet 11. april 2005 #3 Skrevet 11. april 2005 Tiramisu, men jeg har ingen oppskrift. Også iskake og ostekake
Arkana Skrevet 11. april 2005 #4 Skrevet 11. april 2005 Tiramisu 3 eggeplommer 75 g sukker en dæsj kahlua eller kaffelikør 500 ga mascarpone ost 2 dl kald sterk kaffe/espresso 14 fingerkjeks 25 g revet sjokolade kakaopulver Visp eggeplommer og sukker godt sammen. Ha i mascarpone og visp til røren blir glatt og lys. Tilsett 1 ss av likøren og visp godt. Bland resten av likøren med kaffen. Dypp fingerkjeksene i kaffeblandingen og legg halvparten i bunnen av en form. Bre over halvparten av mascarponeblandingen, dryss over litt revet sjokolade. Legg resten av kjeksene oppå, bre over resten av røren og dryss over resten av sjokoladen. Dekk til og sett i kjøleskap i 2 timer. Dryss over kakaopulver før servering.
Gjest Anonymous Skrevet 12. april 2005 #5 Skrevet 12. april 2005 Kok opp jordbærgele. 2 pakker pisk 2 b fløte til krem. Fyll bunnen av formen (24 cm) med gele. 1-1.5 cm. La det stå til det har stivnet. leg gjerne noe du kan pynte lokket i. ha resten av gelen i kremen og rør sammen. Fylles i formen da gelelokket er stivt. La det stå kaldt til detar satt seg. hvelv kaken på fat og pynt med krem.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå