LilleBille Skrevet 11. april 2005 #1 Skrevet 11. april 2005 Jeg skal ha selskap - og tenkte å ovnssteke/bake diverse grønnsaker i litt store mengder (pleier bare å frese det i panne til "vanlig". Noen som har erfaring med hvor lenge det bør stå inne? - og evt. andre forslag til grønnsaker som bør med. Har foreløpig tenkt på å ha: Broccoli Rødløk/gul løk Purre/vårløk Sukkererter Gulrot Squash evt. små tomater
Gjest Dalwhinnie Skrevet 11. april 2005 #2 Skrevet 11. april 2005 Jeg lager ofte ovnsbakte grønnsaker og bruker da ofte paprika i forskjellige farger, sopp, løk (rød, gul, sjalott), squash og cherrytomater. Kutter grønnsakene i grove biter, har på en liten klatt smør, gjerne en liten dæsj hvitvin, salt, pepper og evt noe urter. Baker dem som oftest i foliepakker eller i ildfast form med lokk. 225 grader i ca 20 minutter (litt mer eller mindre avhengig av mengden). For øvrig elsker jeg både brokkoli og sukkererter, men synes ikke at de egner seg så godt til steking i ovn da de ofte blir for mye stekt/bakt i forhold til de andre grønnsakene.
LilleBille Skrevet 11. april 2005 Forfatter #3 Skrevet 11. april 2005 Paprika hadde jeg glemt .. takk for det .. og jeg må ha brokkoli og sukkererter - så da får jeg bare legge dem inn litt etter det andre..
Arkana Skrevet 12. april 2005 #4 Skrevet 12. april 2005 Babymais, aubergine, fennikel, hele hvitløksfedd, småløk.
LilleBille Skrevet 12. april 2005 Forfatter #5 Skrevet 12. april 2005 Takk for flere gode forslag .. (skriver det på handlelisten min)
Nilma Skrevet 12. april 2005 #6 Skrevet 12. april 2005 Sellerirot og persillerot smaker veldig godt ovnsstekt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå