AnonymBruker Skrevet 14. februar 2019 #1 Skrevet 14. februar 2019 Hei! Jeg skal ha selskap for noen kollegaer som kommer rett etter jobb. Jeg tenkte derfor at det er best med mat som er laget dagen i forveien. En suppe til forrett, kanskje sitronterte til dessert.. Men hva med hovedretten? Har dere forslag til en hovedrett som kan lages dagen før? Som passer til det øvrige, og som aller helst kan lages vegetarisk eller på økologisk kjøtt? Ikke sjømat. Hjelp🙏 Anonymkode: fc973...312
AnonymBruker Skrevet 14. februar 2019 #2 Skrevet 14. februar 2019 Grønnsakssuppe Anonymkode: 5e165...9c5
AnonymBruker Skrevet 14. februar 2019 #3 Skrevet 14. februar 2019 Hva med vegetarlasagne eller moussaka med aubergine? Begge deler kan gjøres nesten ferdig dagen før i hvert fall. Hva slags suppe tenker du til forrett? Anonymkode: 7fceb...fbb
Zwish Skrevet 14. februar 2019 #4 Skrevet 14. februar 2019 En eller annen form for gryte? Eller ovnsbakt rett a la lasagne, shepherds pie el lign. Spaghetti med hjemmelaget bolognese saus er også ganske godt. Men kanskje ikke «formelt» nok? (Siden det virker litt fancy når du skal ha 3 retter). Kanskje det går an å sette en stek på lav varme når du går på jobb, så den er ferdig til du er hjemme?
AnonymBruker Skrevet 14. februar 2019 #5 Skrevet 14. februar 2019 https://www.mills.no/melange/5-middager-som-kan-lages-dagen-for/ Anonymkode: 67cc7...d70
AnonymBruker Skrevet 14. februar 2019 #6 Skrevet 14. februar 2019 2 timer siden, AnonymBruker skrev: Hva med vegetarlasagne eller moussaka med aubergine? Begge deler kan gjøres nesten ferdig dagen før i hvert fall. Hva slags suppe tenker du til forrett? Anonymkode: 7fceb...fbb Gulrotsuppe tenkte jeg. Anonymkode: fc973...312
AnonymBruker Skrevet 14. februar 2019 #7 Skrevet 14. februar 2019 2 timer siden, Zwish skrev: En eller annen form for gryte? Eller ovnsbakt rett a la lasagne, shepherds pie el lign. Spaghetti med hjemmelaget bolognese saus er også ganske godt. Men kanskje ikke «formelt» nok? (Siden det virker litt fancy når du skal ha 3 retter). Kanskje det går an å sette en stek på lav varme når du går på jobb, så den er ferdig til du er hjemme? Hm. Kanskje Shepherds Pie med økologisk karbonadedeig. Gryte kunne vært noe, men de fleste jeg finner er med kjøtt som ikke finnes økologisk. Skanker feks. Anonymkode: fc973...312
Puny Skrevet 14. februar 2019 #8 Skrevet 14. februar 2019 Gryte. Chilli con carne er bedre dagen etter, det er min mening i alle fall...
AnonymBruker Skrevet 14. februar 2019 #9 Skrevet 14. februar 2019 Osso bucco Boeuf Bourguignion Elg-/Reinskav Bidos Hvis du har en slakter/ferskvaredisk i nærheten av hvor du bor, så kan du høre om det er mulig å bestille f.eks. skanker Oksehalesuppe (men da må du kanskje bytte ut forretten med en salat av et eller annet slag) Braiserte kalvekjaker med pastinakkmos Anonymkode: 73921...1ee 1
AnonymBruker Skrevet 15. februar 2019 #10 Skrevet 15. februar 2019 http://www.veganmisjonen.com/2014/12/oppskrift-stpotetgryte.html?m=1 Anonymkode: bcc26...718
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå