AnonymBruker Skrevet 10. februar 2019 #1 Skrevet 10. februar 2019 Hei! Ved en feil har arbeidsplassen klart å bestille altfor store mengder kinesisk hvitløk. Vi klarer ikke bruke det opp i tide på "vanlig" vis, så har noen her noen tips til ting vi kan tilberede og evt fryse eller andre måter å tilberede/bevare den så vi ikke trenger å kaste? Anonymkode: bb86a...c21
AnonymBruker Skrevet 10. februar 2019 #2 Skrevet 10. februar 2019 http://www.eatingwell.com/recipe/250668/pickled-garlic-cloves/ Anonymkode: 18d81...f88 1
AnonymBruker Skrevet 10. februar 2019 #3 Skrevet 10. februar 2019 Kylling med 40 hvitløk er også et tips. Det er forøvrig nesten urimelig snadder. Vedlagt oppskrift er tilfeldig valgt. Anonymkode: 57168...059 2
Gjest Zeitgeist Skrevet 10. februar 2019 #4 Skrevet 10. februar 2019 - Hvitløksolje - Bakt hvitløk - Hvitløkssmør
AnonymBruker Skrevet 10. februar 2019 #5 Skrevet 10. februar 2019 http://pranava.no/styrkende-kremet-hvitloksuppe-med-chili-og-ingefaer/ https://www.vegetarbloggen.no/2013/09/14/hvitlokssuppe/ https://www.vegetarbloggen.no/2017/04/01/hvitloksnaan-videooppskrift/ http://anneoghelge.blogspot.com/2010/11/sunt-snop-langtidsbakte-tomater-og-bakt.html?m=1 Anonymkode: a876d...586
AnonymBruker Skrevet 10. februar 2019 #6 Skrevet 10. februar 2019 Man kan tørke hvitløk. Anonymkode: c1ffd...741
morhjertegod Skrevet 10. februar 2019 #7 Skrevet 10. februar 2019 Man kan også sylte hvitløk https://www.kulinarisk.no/mat/gronnsaker/syltet-hvitløk/
Guidet Kvinne Skrevet 10. februar 2019 #8 Skrevet 10. februar 2019 Bak dem i ovn. Etterpå klemmer du dem ut av skallet og smører over f.eks kylling eller annet kjøtt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå