AnonymBruker Skrevet 9. februar 2019 #1 Skrevet 9. februar 2019 Hva har dere oppå havregrøten til frokost? Frem til nå har jeg hatt kombinasjonen sukker, kanel og noen ganger rosiner eller banan. Må lære meg å like det uten sukker. Frossne bær på havregrøt? Leste at frossne bær alltid bør kokes opp (når de er kjøpt i frysedisk i butikk og ikke selvplukket) pga at det er funnet tarmbakterier og div andre bakterier som folk har blitt syke av i Norge. Bærene er gjerne plukket i andre land med annen hygiene og ikke do/vask der de plukker bær hele dagen. Hva tenker dere? Anonymkode: 67716...4fa
AnonymBruker Skrevet 9. februar 2019 #2 Skrevet 9. februar 2019 Jeg har smørøye på grøt. Ikke sukker. Jeg koker ikke frosne bær. Jeg bruker dem i smoothie, så jeg ser for meg at det ville blitt bare søl og ikke noe godt. Det har gått bra så langt. Anonymkode: aef62...93c
AnonymBruker Skrevet 9. februar 2019 #3 Skrevet 9. februar 2019 Jeg har kokt opp frossne bær til smoothie. Koker opp, kjøler ned til kjøleskapskald. Og bruker frossen banan og isbiter oppi. Merker ikke forskjell fra før når jeg brukte frossne kjøpte bær. Anonymkode: 67716...4fa
AnonymBruker Skrevet 9. februar 2019 #4 Skrevet 9. februar 2019 Smørøye er et must, og sukker og kanel. havregrøten kokes med 2 deler vann og 1 del melk. Anonymkode: 35117...fe1
AnonymBruker Skrevet 9. februar 2019 #5 Skrevet 9. februar 2019 Prøv kiwi:) Blir veldig søtt av det. Du kan også bruke honning som søtning. Jeg har brukt frossneblåbær i grøten, men da har jeg riktignok kokt dem litt i lag med grøten. Sikkert ikke helt innafor men er ikke dæv enda:P Anonymkode: 3f66f...fe6
Rumle Skrevet 9. februar 2019 #6 Skrevet 9. februar 2019 En t-skje honning og en t-skje godt smør pluss litt kanel rett i grøten. Ca. en ss peanøtter på toppen. Det er min favoritt
AnonymBruker Skrevet 9. februar 2019 #7 Skrevet 9. februar 2019 Teskje og frosne, folkens! Anonymkode: aef62...93c 1
Blue Berry Skrevet 9. februar 2019 #8 Skrevet 9. februar 2019 Blander grynene med melk og ikke vann. 100 ganger bedre. Bruker smør og kanel(sluttet med sukker). Uvant de 2 første gangene uten den søte smaken.. Nå går det helt fint
AnonymBruker Skrevet 9. februar 2019 #9 Skrevet 9. februar 2019 Sjekk ut veganerne på youtube. De suller typisk rundt på evig ferie og vlogger havregrøten sin i ulike land. Veldig mye bra havregrøt! Anorketikerne på youtube er også ekstremt flink til å lage mat og elsker også havregrøten sin. Toppinger som er populære: banan, ferske jordbær (med bladene på av en elelr annen grunn), bringebær, blåbær, spiseskje med peanuttsmør/mandelsmør el/og siruper, kokkos, banan, koke den med eple, sjokoladepulver, osv, osv. Anonymkode: 7fbbc...2a4
AnonymBruker Skrevet 9. februar 2019 #10 Skrevet 9. februar 2019 Rosiner i grøten og peanøttsmør,walden farm walnut mapel sirup og kanel på toppen. Jeg har aldri gitt frosne bær et oppkok og kommer ikke til å gjøre det heller. Bruker det i yoghurt Anonymkode: 04b06...f49
AnonymBruker Skrevet 9. februar 2019 #11 Skrevet 9. februar 2019 Jeg pleide å bruke sukrin, kanel, bringebær, blåbær, rosiner, jordbær eller bærblanding. Pleide å kjøpe de ferske bærene. Pleide ikke å ha alt samtidig nødvendigvis - gjerne en type bær/bær og rosiner f. eks. Anonymkode: c3ce2...b3d
AnonymBruker Skrevet 9. februar 2019 #12 Skrevet 9. februar 2019 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Rosiner i grøten og peanøttsmør,walden farm walnut mapel sirup og kanel på toppen. Jeg har aldri gitt frosne bær et oppkok og kommer ikke til å gjøre det heller. Bruker det i yoghurt Anonymkode: 04b06...f49 Koker den forresten på mandelmelk og har i noen suketter og steviadråper med vanilje. Anonymkode: 04b06...f49
AnonymBruker Skrevet 9. februar 2019 #13 Skrevet 9. februar 2019 23 minutter siden, AnonymBruker skrev: Sjekk ut veganerne på youtube. De suller typisk rundt på evig ferie og vlogger havregrøten sin i ulike land. Veldig mye bra havregrøt! Anorketikerne på youtube er også ekstremt flink til å lage mat og elsker også havregrøten sin. Toppinger som er populære: banan, ferske jordbær (med bladene på av en elelr annen grunn), bringebær, blåbær, spiseskje med peanuttsmør/mandelsmør el/og siruper, kokkos, banan, koke den med eple, sjokoladepulver, osv, osv. Anonymkode: 7fbbc...2a4 Jeg skjønte ikke det med anorektikere...? Anonymkode: 67716...4fa
AnonymBruker Skrevet 9. februar 2019 #14 Skrevet 9. februar 2019 Koke den med eplebiter hørtes godt ut! Anonymkode: 67716...4fa
Guidet Kvinne Skrevet 9. februar 2019 #15 Skrevet 9. februar 2019 Det hender jeg varmer opp frosne blåbær i en liten kjele ved siden av og har dem på grøten. Jeg varmer dem ikke pga redsel for bakterier, men fordi de skal bli spiselige. Ellers kan du jo kjøpe friske bær, jeg liker best blåbær og bringebær. Eplebiter og kanel er også godt. Og banan (gir litt søtsmak).
AnonymBruker Skrevet 9. februar 2019 #16 Skrevet 9. februar 2019 Tiner frosne bringebær og blåbær i microen, koker grøten på melk. Topper grøten med mandler, rosiner, chiafrø, flytende honning og kanel. Anonymkode: 31595...44b
AnonymBruker Skrevet 9. februar 2019 #17 Skrevet 9. februar 2019 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Jeg skjønte ikke det med anorektikere...? Anonymkode: 67716...4fa Anorektikere i remisjon som vlogger hva de spiser. Av en eller annen grunn er veganerne og anorektikerne gal etter havregrøt Hvis du søker "what i eat in a day" vegan eller anorexia recovery finner du raskt mye bra havregrøt👍 Anonymkode: 7fbbc...2a4
AnonymBruker Skrevet 9. februar 2019 #18 Skrevet 9. februar 2019 Koker opp havregrøten på mandelmelk, har oppi proteinpulver med sjokoladesmak, chiafrø, banan, blåbær og jordbær. Seriøst favorittmåltidet mitt i løpet av dagen 😂😍 Anonymkode: c2860...d8d
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå