AnonymBruker Skrevet 8. februar 2019 #1 Skrevet 8. februar 2019 Jeg har et helt hav av hermetiske kidneybønner i skapet, er ikke helt sikker på hvordan mengden har klart å hope seg sånn opp, men uansett bugner det over og nærmest halve skapet består av disse røde bønnene. Problemet er at det eneste jeg bruker de til er til taco, noen ganger lager jeg bønnemos når vi har nachos, og chili sin carne. Jeg vil gjerne få brukt opp disse boksene for å få litt oversikt i skapet og plass til andre matvarer, men jeg ønsker gjerne å variere middagene litt mer enn de tre ovennevnte... Til informasjon så liker jeg å lage mat, men følger oppskrifter nokså slavisk fordi jeg som regel ikke har fantasi nok til å tenke meg fram til at "åå her hadde det kanskje vært godt med ditt i, eller datt ved siden av". Anonymkode: 8eb5d...3b4
AnonymBruker Skrevet 8. februar 2019 #2 Skrevet 8. februar 2019 Hva med minestronesuppe? Anonymkode: 13273...388 2
AnonymBruker Skrevet 8. februar 2019 #4 Skrevet 8. februar 2019 Jeg bruker dem ofte som en av ingrediensene i en blandet salat - som selvstendig rett til lunsj eller middag. En boks holder ganske lenge til det bruket, da. Anonymkode: 32528...18d 1
Jerry Lee Skrevet 8. februar 2019 #5 Skrevet 8. februar 2019 I salat og i gryter. Til egg og flesk. Som tilbehør til nesten hva som helst av kjøtt og fisk. På pizza. Kommer bare an på hva du sjøl liker. 1
AnonymBruker Skrevet 8. februar 2019 #6 Skrevet 8. februar 2019 Middag: https://www.vegetarbloggen.no/2016/02/18/marokkansk-bonnegryte/ https://www.vegetarbloggen.no/2017/04/24/meksikansk-couscous/ https://www.vegetarbloggen.no/2017/10/19/potet-og-bonnesuppe/ Pålegg: https://www.matmerk.no/no/okologisk/okologisk-landbruk/hjemmelaget-oekologisk-boennepostei http://pranava.no/rod-bonnepostei-med-persille/ Og dessert: Høres sprøtt ut,men ikke la deg skremme https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/high-protein-kidney-bean-brownies/ Anonymkode: 02f35...52f 1
Inwe Skrevet 8. februar 2019 #7 Skrevet 8. februar 2019 Disse er fantastiske https://www.vegetarbloggen.no/2016/08/04/asiatiske-kjottboller/ 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå