trøll Skrevet 10. april 2005 #1 Skrevet 10. april 2005 Er setersmør egnet i bakverk? På pakken står det til spekematen, koldtbordet, grøten eller på brødmaten.
Gjest piaf Skrevet 10. april 2005 #2 Skrevet 10. april 2005 Setersmør er saltere enn smøret i grønn pakning (normalsaltet). Derfor egner det seg nok ikke så veldig godt til bakverk - saltsmaken kan fort bli for framtredende.
glaciera Skrevet 10. april 2005 #3 Skrevet 10. april 2005 Setersmør er saltere enn vanlig smør, så det kommer egentlig an på din smak om du synes det egner seg til bakst. Jeg synes usaltet smør er best å bake med, mens setersmør helt klart er det beste på brød.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå