Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Er setersmør egnet i bakverk?

På pakken står det til spekematen, koldtbordet, grøten eller på brødmaten.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Setersmør er saltere enn smøret i grønn pakning (normalsaltet). Derfor egner det seg nok ikke så veldig godt til bakverk - saltsmaken kan fort bli for framtredende.

Skrevet

Setersmør er saltere enn vanlig smør, så det kommer egentlig an på din smak om du synes det egner seg til bakst. Jeg synes usaltet smør er best å bake med, mens setersmør helt klart er det beste på brød.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...