AnonymBruker Skrevet 1. februar 2019 #1 Skrevet 1. februar 2019 En gulrotkake som skal serveres på kakebord på søndag, kan vel fint lages i dag og stå kjølig fram til søndag? Anonymkode: 58d97...7e5
Belima Skrevet 1. februar 2019 #2 Skrevet 1. februar 2019 Ja, men kan du ta på toppingen søndag så er det aller best.
AnonymBruker Skrevet 1. februar 2019 #3 Skrevet 1. februar 2019 Ja, kaka er uansett best dagen etterpå, så det kan du fint gjøre. Anonymkode: b9b99...957
AnonymBruker Skrevet 1. februar 2019 #4 Skrevet 1. februar 2019 Gulrotkake blir jo bare bedre av å stå noen dager, også med ostekremen på. Kan også fryses uten problem (også med ostekremen på,,,) Anonymkode: cefc7...33b
AnonymBruker Skrevet 1. februar 2019 #5 Skrevet 1. februar 2019 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Gulrotkake blir jo bare bedre av å stå noen dager, også med ostekremen på. Kan også fryses uten problem (også med ostekremen på,,,) Anonymkode: cefc7...33b Hadde den skulle stått lengre hadde den gått i fryseren ja. Men det er vel ingen vits før søndag. Anonymkode: 58d97...7e5
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå