Puffin Skrevet 27. januar 2019 #1 Skrevet 27. januar 2019 Ja, spørsmålet er altså: Hvilken olje bruker du til wok? Og hvorfor akkurat den typen?
AnonymBruker Skrevet 27. januar 2019 #3 Skrevet 27. januar 2019 vanlig raps. Kjøper og kutter alt selv. Anonymkode: bc95b...56e
AnonymBruker Skrevet 27. januar 2019 #4 Skrevet 27. januar 2019 Det som står på det kjøkkenet jeg lager mat på Anonymkode: f43d5...863
AnonymBruker Skrevet 27. januar 2019 #6 Skrevet 27. januar 2019 Odelia norsk kaldpresset rapsolje. Den gir lite smak, og jeg liker det lille den gir av smak på grønnsakene. Bruker smør av og til: elsker smaken, men syns den er litt for lett å brenne ting i smør, så bruker ikke det til daglig. Anonymkode: 7d6bb...82f 1
AnonymBruker Skrevet 28. januar 2019 #7 Skrevet 28. januar 2019 Vanlig rapsolje, fordi det er en billig, nøytral olje som tåler høye temperaturer og har god fettsyresammensetning. Noen ganger har jeg litt sesamolje på for smakens skyld, men siden den ikke tåler høye temperaturer har jeg den ikke på før jeg er ferdig. Anonymkode: cc199...4fc
AnonymBruker Skrevet 28. januar 2019 #8 Skrevet 28. januar 2019 Kokosolje. Og ofte litt sesamolje for smak mot slutten. Anonymkode: 1a892...a81
Annihilator Skrevet 29. januar 2019 #10 Skrevet 29. januar 2019 Bruker kokosolje uten smak. Leste en plass at det er kokosolje og smør som burde brukes ved så høy temperatur som man woker i. (Wokker, woker, lager wok?) 😅
AnonymBruker Skrevet 3. februar 2019 #14 Skrevet 3. februar 2019 Smør eller rapsolje. Bruker en av de samme hva jeg steker. Mest smør, for det gir så god smak. Anonymkode: 5253c...c27
AnonymBruker Skrevet 3. februar 2019 #15 Skrevet 3. februar 2019 Smør gir god smak, ja, best smak til mange ting, men feil smak til wok? Jeg bruker raps, eller soya eller solsikkeolje, fordi den er nøytral og billig og fordi det er den jeg har. Anonymkode: 898d8...743
AnonymBruker Skrevet 3. februar 2019 #17 Skrevet 3. februar 2019 Bruker vann https://coop.no/extra/mat--trender/slik-wokker-du-gronnsaker/ Anonymkode: bc0f5...1bf
AnonymBruker Skrevet 3. februar 2019 #18 Skrevet 3. februar 2019 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Bruker vann https://coop.no/extra/mat--trender/slik-wokker-du-gronnsaker/ Anonymkode: bc0f5...1bf Så trist. Og hvordan sikres opptaket av de fettløselige vitaminene i grønnsakene? Anonymkode: 898d8...743
AnonymBruker Skrevet 3. februar 2019 #19 Skrevet 3. februar 2019 55 minutter siden, AnonymBruker skrev: Så trist. Og hvordan sikres opptaket av de fettløselige vitaminene i grønnsakene? Anonymkode: 898d8...743 Trus faktisk Anonymkode: bc0f5...1bf
AnonymBruker Skrevet 3. februar 2019 #20 Skrevet 3. februar 2019 På 27.1.2019 den 6.07, FrankDrebin skrev: Bruker aldri olje. Jeg bruker smør. På 29.1.2019 den 8.22, Annihilator skrev: Bruker kokosolje uten smak. Leste en plass at det er kokosolje og smør som burde brukes ved så høy temperatur som man woker i. (Wokker, woker, lager wok?) 😅 Smør egner seg ikke til wok, fordi det inneholder en del melketørrstoff som blir svidd ved så høye temperaturer. Dersom man skal bruke smør må man bruke klaret smør. Anonymkode: cc199...4fc
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå