AnonymBruker Skrevet 23. januar 2019 #1 Skrevet 23. januar 2019 I forhold til produkter med laktose? Gjør laktose at melka blir fortere ødelagt? Anonymkode: e8b62...a88
Roci Skrevet 23. januar 2019 #2 Skrevet 23. januar 2019 Laktosefri melkeprodukter er ultrapasteurisert, derfor har de lengre holdbarhet så lenge de er uåpnet. Etter at f.eks. melkekartongen er åpnet, har den omtrent samme holdbarhet som "vanlig" melk, dvs. ca en uke i kjøleskap. 1
AnonymBruker Skrevet 23. januar 2019 #3 Skrevet 23. januar 2019 https://www.google.com/amp/s/www.abcnyheter.no/amp/helse-og-livsstil/mat-og-drikke/2018/04/07/195385251/ultrapasteurisering-gjor-at-den-laktosefrie-melka-holder-seg-sa-lenge Anonymkode: 26953...64c
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå