hobbykokken Skrevet 23. januar 2019 #1 Skrevet 23. januar 2019 https://www.partyking.no/kakeform-hjerte.html?gclid=Cj0KCQiAvqDiBRDAARIsADWh5TfiIEOfID20GkEeeoXH4swaBBmbdR65hsLawWAs8LipcXFE-L9cOhMaAl8OEALw_wcB Målene som er oppgitt her forvirrer meg. Jeg skulle hatt en form som var 24 cm i diameter, er denne det?
Ullvott Skrevet 23. januar 2019 #3 Skrevet 23. januar 2019 Slik jeg ser forma vil jeg nok si at den har omtrent samme areal (og volum) som en form med 24 cm diameter. Den er jo 24 cm både på langs og tvers. Det gir jo ikke mening å snakke om diameter for andre former enn en sirkel, så helt eksakt blir det ikke. 3
hobbykokken Skrevet 24. januar 2019 Forfatter #4 Skrevet 24. januar 2019 Åja, det visste jeg ikke. Det med diameter og sirkel. Nå følte jeg meg teit. 😅
AnonymBruker Skrevet 24. januar 2019 #5 Skrevet 24. januar 2019 Av former som ikke er sirkelrunde vil den du linker være så nærme du kommer. Med sine 7 cm i høyde er den også høy nok til et sukkerbrød. Du kan trygt bruke den til en oppskrift som er beregnet stekt en form med 24 cm diameter. Anonymkode: f82a5...bd9
youngthug Skrevet 3. april 2019 #6 Skrevet 3. april 2019 Yoo! Noen av dere som vet om jeg kan bake en kake i 35 x 40 når det står i oppskrifta 25 x 35??
AnonymBruker Skrevet 3. april 2019 #7 Skrevet 3. april 2019 Det kan du, men kaka blir jo litt flatere enn om du bruker den størrelsen som står i oppskrifta. Anonymkode: 8ac59...bfd
AnonymBruker Skrevet 3. april 2019 #8 Skrevet 3. april 2019 5 minutter siden, youngthug skrev: Yoo! Noen av dere som vet om jeg kan bake en kake i 35 x 40 når det står i oppskrifta 25 x 35?? Da må du tilpasse steiketiden, siden kaken kommer til å bli mye lavere (og det da er fare for at den blir tørr). Det letteste er jo om du justerer mengden så det passer til den formen du skal lage den i. 35x40-kakeform tilsier at du bør lage 1,6 (ville rundet av til 1,5...) av oppskriften til 25 x 35. Anonymkode: 30614...8f2 1
youngthug Skrevet 3. april 2019 #9 Skrevet 3. april 2019 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Da må du tilpasse steiketiden, siden kaken kommer til å bli mye lavere (og det da er fare for at den blir tørr). Det letteste er jo om du justerer mengden så det passer til den formen du skal lage den i. 35x40-kakeform tilsier at du bør lage 1,6 (ville rundet av til 1,5...) av oppskriften til 25 x 35. Anonymkode: 30614...8f2 Hva mener du med 1,5 eller 1,6? Hva da? https://www.melk.no/Oppskrifter/Kaker/Formkaker/Sitronkake
AnonymBruker Skrevet 3. april 2019 #10 Skrevet 3. april 2019 Akkurat nå, youngthug skrev: Hva mener du med 1,5 eller 1,6? Hva da? https://www.melk.no/Oppskrifter/Kaker/Formkaker/Sitronkake Gang alle målene med 1,5... Lag en og en halv kakedeig, rett og slett. Står det 2 egg, bruk 1,5*2 = 3 egg i stedet. Osv. Anonymkode: 30614...8f2 1
youngthug Skrevet 3. april 2019 #11 Skrevet 3. april 2019 ååååh! Nice 😄 Håper at det blir bra. Hvordan kom du frem til 1,5? hmmm
AnonymBruker Skrevet 3. april 2019 #12 Skrevet 3. april 2019 16 minutter siden, youngthug skrev: ååååh! Nice 😄 Håper at det blir bra. Hvordan kom du frem til 1,5? hmmm 35*40 / 25*35 = 1,6. Men det er lettere å bare lage halvannen porsjon, og enn å stå der og måle opp 1,67 dl av noe, . Anonymkode: 30614...8f2 1
youngthug Skrevet 3. april 2019 #13 Skrevet 3. april 2019 22 minutter siden, AnonymBruker skrev: 35*40 / 25*35 = 1,6. Men det er lettere å bare lage halvannen porsjon, og enn å stå der og måle opp 1,67 dl av noe, . Anonymkode: 30614...8f2 Ja! Lurt! Tusen takk mrs. Anonym bruker ❤️
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå