Gjest Kajsa-krabat Skrevet 7. april 2005 #1 Skrevet 7. april 2005 Hva skjer hvis man skipper natron i gulrotkaka??? Jeg har alt unntatt natron...må jeg avgårde på butikken bare for å kjøpe natron??
LilleBille Skrevet 7. april 2005 #2 Skrevet 7. april 2005 Bruke bakepulver i stedet kanskje?.. Natron er vel for å heve kaken litt..
Nella Skrevet 7. april 2005 #3 Skrevet 7. april 2005 Jeg ville brukt bakepulver i stedet jeg og droppa handleturen.
Gjest Kajsa-krabat Skrevet 7. april 2005 #4 Skrevet 7. april 2005 Takk for hjelpa!!!! Visste ikke at natron var for å heve kake jeg... :oops: Da blir det kake til ettermiddagskaffen!!!
-Fisken- Skrevet 7. april 2005 #5 Skrevet 7. april 2005 Jepp, funker greit med bakepulver istedefor natron
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå