Gå til innhold

Olje i varm eller kald panne?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har alltid lært at man har olje i varm panne, ikke rett etter at man har satt på panna. Jeg gjør det nå helt på automatikk, men helt ærlig så vet jeg egentlig ikke heøt hvorfor jeg gjør det.

Hvorfor bør man ha olje i varm panne i stedet for å ha den i kald panne og la den bli oppvarmet i takt med panna?

Anonymkode: 03f81...bf5

Videoannonse
Annonse
Skrevet

to grunner

du sliper at oljen er varm for lenge og blir brent

maten klistrer seg mindre til panna

Anonymkode: 33f86...7ec

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...