AnonymBruker Skrevet 21. januar 2019 #1 Skrevet 21. januar 2019 Jeg har alltid lært at man har olje i varm panne, ikke rett etter at man har satt på panna. Jeg gjør det nå helt på automatikk, men helt ærlig så vet jeg egentlig ikke heøt hvorfor jeg gjør det. Hvorfor bør man ha olje i varm panne i stedet for å ha den i kald panne og la den bli oppvarmet i takt med panna? Anonymkode: 03f81...bf5
AnonymBruker Skrevet 21. januar 2019 #2 Skrevet 21. januar 2019 to grunner du sliper at oljen er varm for lenge og blir brent maten klistrer seg mindre til panna Anonymkode: 33f86...7ec
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå