Gå til innhold

Sjokolade langpannekake


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har laget en stor panne sjokoladekake og tenkte jeg skulle fryse ned en del.

Lurer derfor på en ting: Vil det være best å fryse ned uten glasur eller med? Kansje det ikke spiller noen rolle? Tenker da på holbarheten og at den smaker så fersk som mulig..

Videoannonse
Annonse
Gjest Bhsiltsk
Skrevet

Når jeg har tatt opp frossen sjokoladekake, har glasuren vært hvit. Det hjalp å dyppe en kniv i kokvarmt vann og stryke den over glasuren, men kommer nok til å fryse ned sjokoladekake uten glasur i fremtiden.

Skrevet

Tror ikke det har noe å si for selve kaken om glasuren er tatt på før du fryser den. Men jeg tenker at glasuren er best fersk.

Skrevet

Jeg har alltid fryst med glasur, går helt fint det.

Gjest Anonymous
Skrevet

Glasuren er jo med på å gjøre kaka saftigere. Tar du den på etter frysing blir kaka tørrere.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...