AnonymBruker Skrevet 15. januar 2019 #1 Skrevet 15. januar 2019 Så mye rart. Prøver å finne igjenn et pålegg jeg spiste som barn men vet ikke helt hva det var men mistenker at det var noe tilsvarende skinkestek det er ihvertfall det som har smakt mest likt (var grå ikke rosa!), men det er så mange varianter med samme eller forskjellig navn, men selv de med samme navn smaker veldig forskjellig fra hverandre, og ser veldig forskjellige ut. Hvordan skal jeg finne den riktige :S Vet ikke om det var skinkestek heller, var grått kjøtt med relativt mild smak og rent ikke utblandet. Ikke lett Anonymkode: f2292...cb0
AnonymBruker Skrevet 15. januar 2019 #2 Skrevet 15. januar 2019 Høres ut som noe slags rull, lurer på om du kan få kjøpt det i ferskvaren. Anonymkode: 11176...146 1
AnonymBruker Skrevet 15. januar 2019 #3 Skrevet 15. januar 2019 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Høres ut som noe slags rull, lurer på om du kan få kjøpt det i ferskvaren. Anonymkode: 11176...146 hva heter det da hva skal jeg si til de i ferskvaredisken? skinkerull? Det var fra ferksvaren foreldrene mine kjøpte det til meg da jeg var ung ja, de jeg kjøpte nå for å prøve meg frem var i kjøledisken/påleggdisken Anonymkode: f2292...cb0
Gjest padawan Skrevet 15. januar 2019 #4 Skrevet 15. januar 2019 Ettersom den er grå er det vel stor sjanse for at det er kokt(?) så det høres riktig ut at det er en eller annen form for rull...
AnonymBruker Skrevet 15. januar 2019 #5 Skrevet 15. januar 2019 Jeg vet faktisk ikke hva det heter... Kanskje du kjenner det igjen når du ser det i ferskvaren? Anonymkode: 11176...146
AnonymBruker Skrevet 15. januar 2019 #6 Skrevet 15. januar 2019 4 minutter siden, AnonymBruker skrev: hva heter det da hva skal jeg si til de i ferskvaredisken? skinkerull? Det var fra ferksvaren foreldrene mine kjøpte det til meg da jeg var ung ja, de jeg kjøpte nå for å prøve meg frem var i kjøledisken/påleggdisken Anonymkode: f2292...cb0 Kan du ikke spørre foreldrene dine? Anonymkode: 3bd13...84e
AnonymBruker Skrevet 15. januar 2019 #7 Skrevet 15. januar 2019 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Jeg vet faktisk ikke hva det heter... Kanskje du kjenner det igjen når du ser det i ferskvaren? Anonymkode: 11176...146 Ok takk for innspill får se meg litt rundt Anonymkode: f2292...cb0
AnonymBruker Skrevet 15. januar 2019 #8 Skrevet 15. januar 2019 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Kan du ikke spørre foreldrene dine? Anonymkode: 3bd13...84e Vi er ikke helt på "talefot" for tiden... men ja det er vel en nødløsning 🧐 Anonymkode: f2292...cb0
AnonymBruker Skrevet 15. januar 2019 #9 Skrevet 15. januar 2019 Det du ser etter heter bare "stek" og fås i ferskvaredisken i løs vekt. Det er svinestek som et stekt, avkjølt og skåret i tynne skiver. Fås ofte på snitter sammen med litt surkål og en sviske. De rosa variantene er kokt og evt også røkt skinke som smaker saltere. Anonymkode: e113c...009 3
Jerry Lee Skrevet 15. januar 2019 #10 Skrevet 15. januar 2019 Håper det ikke var bedervet roast beef....den er grå. 2
AnonymBruker Skrevet 15. januar 2019 #11 Skrevet 15. januar 2019 6 minutter siden, Jerry Lee skrev: Håper det ikke var bedervet roast beef....den er grå. Så hyggelig sagt. http://www.gilde.no/produktkatalog/palegg/gled-deg-til-skinkestek/ Anonymkode: e113c...009
Khloe P.T Skrevet 15. januar 2019 #12 Skrevet 15. januar 2019 Lammerull tipper jeg. Hjemmelaget er gjerne grå, eller den kan være mer rosa om man tilsetter et eller annet. Veldig vanlig å lage til jul. 1
AnonymBruker Skrevet 15. januar 2019 #13 Skrevet 15. januar 2019 1 time siden, AnonymBruker skrev: Så mye rart. Prøver å finne igjenn et pålegg jeg spiste som barn men vet ikke helt hva det var men mistenker at det var noe tilsvarende skinkestek det er ihvertfall det som har smakt mest likt (var grå ikke rosa!), men det er så mange varianter med samme eller forskjellig navn, men selv de med samme navn smaker veldig forskjellig fra hverandre, og ser veldig forskjellige ut. Hvordan skal jeg finne den riktige :S Vet ikke om det var skinkestek heller, var grått kjøtt med relativt mild smak og rent ikke utblandet. Ikke lett Anonymkode: f2292...cb0 Var det en kant med en annen farge rundt pålegget? Var pålegget rundt, ovalt eller firkantet? Var det en jevn farge på hele påleggsbiten? Anonymkode: 7c06e...ae2 1
AnonymBruker Skrevet 15. januar 2019 #14 Skrevet 15. januar 2019 Ligner det på den øverst til høyre her? https://www.kk.no/livstil/3-palegg-du-bor-velge-na-67837784 Anonymkode: 7c06e...ae2 2
Jerry Lee Skrevet 15. januar 2019 #15 Skrevet 15. januar 2019 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Ligner det på den øverst til høyre her? Anonymkode: 7c06e...ae2 Da er det jo helt vanlig skinkestek. 1
AnonymBruker Skrevet 15. januar 2019 #16 Skrevet 15. januar 2019 Det var ikke servelat eller oksetunge da ts? Anonymkode: 7c06e...ae2
AnonymBruker Skrevet 15. januar 2019 #17 Skrevet 15. januar 2019 Lammerull? Var pålegget salt? Anonymkode: 7c06e...ae2
AnonymBruker Skrevet 15. januar 2019 #18 Skrevet 15. januar 2019 Takker for alle innspill Jeg tenker at det nok bare er som nevnt vanlig stek, og at den smaker sikkert annerledes fra ferskvaredisken enn den i kjøledisken sikkert mer konserveringsmidler og rare greier de har puttet i dem i kjøledisken 11 minutter siden, AnonymBruker skrev: Ligner det på den øverst til høyre her? https://www.kk.no/livstil/3-palegg-du-bor-velge-na-67837784 Anonymkode: 7c06e...ae2 Er 15 år siden så vanskelig å gi detaljbeskrivelse men den så ut noe liknende den øverst til høyre ja bare litt mindre "jevn" farge altså det bildet så nesten ut som bearbeidet kjøtt men var "ubearbeidet" men omtrent den fargen ja en mellomting mellom rund og firkantet form. Anonymkode: f2292...cb0 1
AnonymBruker Skrevet 15. januar 2019 #19 Skrevet 15. januar 2019 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Takker for alle innspill Jeg tenker at det nok bare er som nevnt vanlig stek, og at den smaker sikkert annerledes fra ferskvaredisken enn den i kjøledisken sikkert mer konserveringsmidler og rare greier de har puttet i dem i kjøledisken Er 15 år siden så vanskelig å gi detaljbeskrivelse men den så ut noe liknende den øverst til høyre ja bare litt mindre "jevn" farge altså det bildet så nesten ut som bearbeidet kjøtt men var "ubearbeidet" men omtrent den fargen ja en mellomting mellom rund og firkantet form. Anonymkode: f2292...cb0 Den øverst til høyre i bildet ditt er akkurat det du ser etter, ja! Og enig i at den smakere "renere" enn diverse vakuumpakket skinkepålegg. Har også en tørrere konsistens enn kokt/røkt skinke. Det at steken er nettopp stekt bidrar selvsagt også til smaken. Anonymkode: e113c...009 4
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå