Gå til innhold

Haster - kake i ovnen nå..


Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous
Skrevet

Jeg har laget en sjokoladekake som nå står og blir ferdig i ovnen, men så var det glasuren. Jeg lager alltid så hard, tynn glasur. Er det noen som vet om en mykere? (Ikke fudge, det funket ikke så bra sist) :)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hva har du i glasuren da?

Gjest Anonymous
Skrevet

Melis, vann, sjokolademelk (istedenfor kaffe).

Skrevet

smeltet smør pleier å hjelpe, dessuten ville jeg ikke bytttet ut kaffen med sjokolademelk, bruk heller vann da.

Skrevet
smeltet smør pleier å hjelpe' date=' dessuten ville jeg ikke bytttet ut kaffen med sjokolademelk, bruk heller vann da.[/quote']

Enig, ha i smeltet smør. Men husk å avkjøl det. Du kan gjerne også ha i et egg.

Gjest Anonymous
Skrevet

Dobbelsjekka med sambo nå og vi bruker som regel smør i.

-trådstarter

Skrevet

Hvorfor bytter du ut kaffen?

God glasur kan lages slik: 1 pk melis siktes sammen med 3-4 ss kakao og 4 ts vaniljesukker. Rør i 8 ss sterk kaffe (eller vann) og 8 ss smeltet margarin, juster til glasuren er passe tykk, bre over kaken mens den er varm. Passer til en langpannekake.

Gjest Anonymous
Skrevet

Jeg takler ikke kaffesmaken :oops:

Gjest Anonymous
Skrevet

Sånn lager jeg sjokoladeglasur:

Smelter 50 g smør på svak varme. Har i 3 ss varmt vann. Rører inn 3-4 ss kakaopulver, og fyller på med melis til konsistensen er passe. Glasuren blir kjempegod og blir ikke hard! Kaffesmaken får du heller ikke. Den blir ganske mørk, men det justerer du med mengden kakaopulver.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...