Gjest Anonymous Skrevet 5. april 2005 #1 Skrevet 5. april 2005 Jeg har laget en sjokoladekake som nå står og blir ferdig i ovnen, men så var det glasuren. Jeg lager alltid så hard, tynn glasur. Er det noen som vet om en mykere? (Ikke fudge, det funket ikke så bra sist)
Gjest Anonymous Skrevet 5. april 2005 #3 Skrevet 5. april 2005 Melis, vann, sjokolademelk (istedenfor kaffe).
Arwen Skrevet 5. april 2005 #4 Skrevet 5. april 2005 smeltet smør pleier å hjelpe, dessuten ville jeg ikke bytttet ut kaffen med sjokolademelk, bruk heller vann da.
Lillesøster Skrevet 5. april 2005 #5 Skrevet 5. april 2005 smeltet smør pleier å hjelpe' date=' dessuten ville jeg ikke bytttet ut kaffen med sjokolademelk, bruk heller vann da.[/quote'] Enig, ha i smeltet smør. Men husk å avkjøl det. Du kan gjerne også ha i et egg.
Gjest Anonymous Skrevet 5. april 2005 #6 Skrevet 5. april 2005 Dobbelsjekka med sambo nå og vi bruker som regel smør i. -trådstarter
Brunhilde Skrevet 5. april 2005 #7 Skrevet 5. april 2005 Hvorfor bytter du ut kaffen? God glasur kan lages slik: 1 pk melis siktes sammen med 3-4 ss kakao og 4 ts vaniljesukker. Rør i 8 ss sterk kaffe (eller vann) og 8 ss smeltet margarin, juster til glasuren er passe tykk, bre over kaken mens den er varm. Passer til en langpannekake.
Gjest Anonymous Skrevet 5. april 2005 #9 Skrevet 5. april 2005 Sånn lager jeg sjokoladeglasur: Smelter 50 g smør på svak varme. Har i 3 ss varmt vann. Rører inn 3-4 ss kakaopulver, og fyller på med melis til konsistensen er passe. Glasuren blir kjempegod og blir ikke hard! Kaffesmaken får du heller ikke. Den blir ganske mørk, men det justerer du med mengden kakaopulver.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå