AnonymBruker Skrevet 12. januar 2019 #1 Skrevet 12. januar 2019 Jeg har to 1-kilos kalkunfileter (uten bein) jeg skal steke i ovnen i morgen. "Problemet" er at jeg ikke er hjemme store deler av dagen, så jeg lurte på om jeg skulle sette den i ovnen når jeg er hjemom på ettermiddagen sånn at den blir ferdig etter at vi kommer hjem... Men hvilken steketemperatur bør man velge, og hvor lang tid tar det normalt? Det er jo dumt om den blir ferdig mens ingen er hjemme, også står den i ovnen med døra lukket (ovnen skrur seg av etter hvert selv når den har varslet for nådd temperatur, men allikevel), og jeg aner ikke hvor lang tid det tar.... Jo lavere temperatur jo lenger tid forstår jeg jo.... Vil tro vi er borte 2,5 - 3 timer. Noen som har forslag? Anonymkode: 52d78...a04
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå