la_luz Skrevet 4. april 2005 #1 Skrevet 4. april 2005 Skal marinere et kalkunbryst tenkte jeg, noe forslag ? Hvor lenge skal kjøttet ligge i marinaden?
Gjest the imp Skrevet 4. april 2005 #2 Skrevet 4. april 2005 2½ dl olje 1 dl finhakket persille ½ dl finhakket koriander 2 båter hvitløk ½ dl finhakket ingefær eller Oreganomarinade: 1 1/2 dl olje 2 ss eddik 2 ss hakket, frisk oregano eller 1 ss tørket litt nykvernet pepper eller olje sitronsaft salt og pepper 3 ss hakkede urter som estragon, rosmarin, timian eller persille Uansett hva slags marinade du velger er det fint å marinere den over natten. Bland olje med f.eks eddik (vineddik, balsamicoeddik, vanlig eddik) eller sitronsaft og bruk de krydderne du er mest glad i, det trenger ikke være urter, men kan være paprikapulver, hvitløkspulver, løkpulver salt og pepper f.eks.
Grooo Skrevet 6. april 2005 #3 Skrevet 6. april 2005 Marinade ja... Har det "på lista" at vi må bli flinkere til å bruke marinade for det gjør vireklig noe med maten!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå