AnonymBruker Skrevet 7. januar 2019 #1 Del Skrevet 7. januar 2019 https://bakerenogkokken.no/kjokkenredskaper/krydderkverner/manuelle-kverner/peugeot-paris-uselect-salt-pepperkverner-18-cm-sjokolade/ Jeg fikk disse i julegave, og fortstår det sånn at for å fylle på så er det bare å skru av den lille knotten øverst også ta av det øverste hodet, og deretter fyller man på. Men jeg syns det kommer så lite ut av pepperkvernen, og lurer på om jeg har gjort noe feil? Anonymkode: f7514...45d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. januar 2019 #2 Del Skrevet 7. januar 2019 Du har antakelig bare skrudd knotten for hardt på. Du regulerer grovheten på salt og pepper med hvor hardt du skrur til messingknotten. Hardt tilskrudd = liten avstand mellom kverndelene = veldig finmalt pepper = veldig lite kommer av gangen. Anonymkode: d8b88...17d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. januar 2019 #3 Del Skrevet 7. januar 2019 Hmm ... Når jeg leser nøyere på linken har kvernene du har linket til et system for å velge blant 6 forhåndsdefinerte malegrader. Om dine kverner har dette systemet vet jeg ikke om forklaringen min funker. Min Peugeot-kvern har ikke det systemet, og den fungerer som jeg beskrev over. Kanskje problemet likevel er beslektet og du bare har stilt kvernen på det aller fineste nivået? I så fall kan det hjelpe å øke grovheten også på disse kvernene. Anonymkode: d8b88...17d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå