Snuppelure Skrevet 4. april 2005 #1 Del Skrevet 4. april 2005 Er Mazena maisstivelse og maismel det samme? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Scheherazade Skrevet 4. april 2005 #2 Del Skrevet 4. april 2005 Niks! Det ene er, som du sier, stivelse og det andre er mel! Ingen suksess å bruke maizenna som mel med andre ord. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Snuppelure Skrevet 4. april 2005 Forfatter #3 Del Skrevet 4. april 2005 Hva bruker man maismel til da? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 5. april 2005 #4 Del Skrevet 5. april 2005 Tortilla. Jeg søkte med google etter "maismel oppskrift" og fant endel. Du finner helt sikkert enormt mye mer med å søke på engelsk. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 5. april 2005 #5 Del Skrevet 5. april 2005 Hva bruker man maismel til da? Maisbrød, maispannekaker, tortillas, dumplings o.l. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Snuppelure Skrevet 5. april 2005 Forfatter #6 Del Skrevet 5. april 2005 Takk for opplysende svar. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ashera Skrevet 5. april 2005 #7 Del Skrevet 5. april 2005 Polenta! Italiensk tilbehør som brukes på samme måte som poteter, pasta, ris osv. Det er en maisgrøt som kan smaksettes med parmesan og annet snadder , serveres som den er eller skjæres i skiver og grilles. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Blueberry Skrevet 6. april 2005 #8 Del Skrevet 6. april 2005 Hva bruker man maismel til da? På pizzastein. Det brenner ikke, i motsetning til hvetemel... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå