rutti Skrevet 4. april 2005 #1 Skrevet 4. april 2005 Vi skal ha bryllupet på et sted der vi ønsker å skaffe servitører selv. Er det 1 servitør på 10 gjester man regner? Vi skal ha ca-. 80-90 gjester og tenker ca. 10 servitører-. Mamma har spurt 5 vennepar om å servere, og da både dama og mannen. Tror dere dette blir stilig? Er det vanlig at de som serverer holder fatene når det er middag, eller sender man rundt?
Cathie Skrevet 4. april 2005 #3 Skrevet 4. april 2005 Vi var ca 50 gjester og hadde 4 voksne og 2 "ungdommer" 17år ca... Og alle disse hadde MYE og gjøre, egentlig for mye!! Og vi hadde buffet, så det var ikke noe servering av mat... Det var kun vin og litt rydding!! Så beregn heller for mye sier jeg!!!
Cathie Skrevet 4. april 2005 #5 Skrevet 4. april 2005 Vet ikke helt, skal dere servere maten?? Heller for mye enn for lite... Kanskje et par stykker til...
rutti Skrevet 4. april 2005 Forfatter #6 Skrevet 4. april 2005 ja de skal servere maten, som er middag. De skal også servere vin ol, og rydde opp
rutti Skrevet 4. april 2005 Forfatter #7 Skrevet 4. april 2005 ja de skal servere maten, som er middag. De skal også servere vin ol, og rydde opp
Cathie Skrevet 4. april 2005 #8 Skrevet 4. april 2005 Tror jeg hadde satsa på noen til... Er litt kjedelig hvis de er utslitt etterpå og de forteller alle om hvor slitsomt det var og sånn..
Nella Skrevet 4. april 2005 #9 Skrevet 4. april 2005 Det er mest vanlig at servitørene holder fatene for gjestene. Det er også mye mer effektivt enn å sende rundt fat. Blir fort mye rot og ikke sending osv. Potet og saus sendes rundt. 1 servitør på 10 er bra det. Det som kan være lurt i tillegg er å ha et par som kan fylle på saus, poteter og hente brus ol til de som spør om det underveis mens de andre serverer. Det er mest effektivt. Da kan de som går med fat kun konsentrere seg om det og maten kommer fort til alle Ha heller et par for mange under middagen. Så fort den er ferdig kan jo de sendes hjem som er overflødige uansett.
Arkana Skrevet 4. april 2005 #10 Skrevet 4. april 2005 Ta også med i beregningen om det er servitører eller bare "vanlige folk" som serverer. Profesjonelle servitører er mye mer effektive og du trenger dermed færre av dem enn om du bruker bekjente og andre som ikke er vant til å servere.
Gjest Anonymous Skrevet 5. april 2005 #11 Skrevet 5. april 2005 Kokken på stedet vi skal ha maten fra sa at en servitør per 12 gjester er nok. Vi skal ha 5 servitører ti 65 gjester, og kokken skal være med, han skal gjøre i stand maten til serveringen.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå