AnonymBruker Skrevet 1. januar 2019 #1 Skrevet 1. januar 2019 Jeg kjøpte alt for mye til riskremen... Hva annet enn riskrem kan man bruke den til? Anonymkode: 19ce9...7cd
T-Rex Skrevet 1. januar 2019 #3 Skrevet 1. januar 2019 Semulegrynsgrøt. https://www.mollerens.no/oppskrifter/semulegroet/
AnonymBruker Skrevet 1. januar 2019 #5 Skrevet 1. januar 2019 Sjokoladekake og ostekake. Anonymkode: b1864...a59
AnonymBruker Skrevet 1. januar 2019 #6 Skrevet 1. januar 2019 Riskrem er godt året rundt. 😉 Anonymkode: 9a7e8...b17 1
AnonymBruker Skrevet 1. januar 2019 #7 Skrevet 1. januar 2019 Den har vel lang holdbarhet? Så kanskje du kan spare den til neste jul? Men eller funker den til forskjellige slags dessertpuddinger, semulepudding, sagopudding, mandelpudding. Panna Cotta/Fløterand. Anonymkode: 93615...b50
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå