AnonymBruker Skrevet 31. desember 2018 #1 Skrevet 31. desember 2018 Slo på stortrommen i dag og hev oppi 1 dl hele byggryn i brøddeigen. Etter litt googling ser det ut som om disse skulle bløtlegges i timesvis på forhånd. Har jeg ødelagt alt nå? Blir det sånn at når jeg spiser brødet så risikerer jeg å tygge knallharde korn, hvor det ryker en tann eller to? Anonymkode: af927...dc9
AnonymBruker Skrevet 31. desember 2018 #2 Skrevet 31. desember 2018 Jeg er redd den er ødelagt ja. Du kan jo smake, men ver veldig forsiktig! Anonymkode: 0df7d...654
AnonymBruker Skrevet 31. desember 2018 #3 Skrevet 31. desember 2018 Hvis du ikke har stekt brødene, kan du prøve å sakteheve i kjøleskap. Du må trolig tilsette mer væske i deigen, siden kornene vil trekke til seg vann når de sveller. Anonymkode: 35cda...ca4
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå