Gå til innhold

Tok hele byggryn i brøddeig - ødelagt?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Slo på stortrommen i dag og hev oppi 1 dl hele byggryn i brøddeigen. Etter litt googling ser det ut som om disse skulle bløtlegges i timesvis på forhånd. Har jeg ødelagt alt nå? Blir det sånn at når jeg spiser brødet så risikerer jeg å tygge knallharde korn, hvor det ryker en tann eller to?

Anonymkode: af927...dc9

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg er redd den er ødelagt ja. Du kan jo smake, men ver veldig forsiktig! 

Anonymkode: 0df7d...654

Skrevet

Hvis du ikke har stekt brødene, kan du prøve å sakteheve i kjøleskap. Du må trolig tilsette mer væske i deigen, siden kornene vil trekke til seg vann når de sveller.

Anonymkode: 35cda...ca4

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...