Cecilie82 Skrevet 31. desember 2018 #1 Skrevet 31. desember 2018 Vet det ikke lønner seg å tine rundstykker i mikroen men av og til har en dårlig tid. Har ikke crisp funksjon. Prøvde først full effekt på 2 min ble seigt. Prøve så defrost stilte inn kg måtte ha 4 min ble forsatt seigt. Tips?
AnonymBruker Skrevet 31. desember 2018 #2 Skrevet 31. desember 2018 Bruker alltid bare defrost-funksjonen. Stiller inn på laveste antall gram (100), det tar ca. 2.25 minutt. Da skal de snus underveis. Sliter ikke med seige rundstykker. Men er ikke så opptatt av å ha dem crispe heller (det bare drysser).. Anonymkode: 17050...620 1
AnonymBruker Skrevet 31. desember 2018 #3 Skrevet 31. desember 2018 Tiner stort sett bare ett og ett rundstykke. Da får jeg perfekt resultat på aller enkleste måte, nemlig med et halvt minutt på full styrke. Ferskt og litt lunkent, uten seig skorpe (selv om den ikke akkurat er sprø heller). Anonymkode: 69837...648
Cecilie82 Skrevet 31. desember 2018 Forfatter #4 Skrevet 31. desember 2018 3 timer siden, AnonymBruker skrev: Tiner stort sett bare ett og ett rundstykke. Da får jeg perfekt resultat på aller enkleste måte, nemlig med et halvt minutt på full styrke. Ferskt og litt lunkent, uten seig skorpe (selv om den ikke akkurat er sprø heller). Anonymkode: 69837...648 Er det med deep frost funksjon?
Cecilie82 Skrevet 31. desember 2018 Forfatter #5 Skrevet 31. desember 2018 (endret) På 31.12.2018 den 12.22, AnonymBruker skrev: Bruker alltid bare defrost-funksjonen. Stiller inn på laveste antall gram (100), det tar ca. 2.25 minutt. Da skal de snus underveis. Sliter ikke med seige rundstykker. Men er ikke så opptatt av å ha dem crispe heller (det bare drysser).. Anonymkode: 17050...620 Skal teste ut dette i morgen:) Snudde ikke mine Endret 1. januar 2019 av Cecilie82
Cecilie82 Skrevet 1. januar 2019 Forfatter #6 Skrevet 1. januar 2019 (endret) 19 timer siden, AnonymBruker skrev: Tiner stort sett bare ett og ett rundstykke. Da får jeg perfekt resultat på aller enkleste måte, nemlig med et halvt minutt på full styrke. Ferskt og litt lunkent, uten seig skorpe (selv om den ikke akkurat er sprø heller). Anonymkode: 69837...648 Endret 1. januar 2019 av Cecilie82
Cecilie82 Skrevet 1. januar 2019 Forfatter #7 Skrevet 1. januar 2019 (endret) På 31.12.2018 den 12.22, AnonymBruker skrev: Bruker alltid bare defrost-funksjonen. Stiller inn på laveste antall gram (100), det tar ca. 2.25 minutt. Da skal de snus underveis. Sliter ikke med seige rundstykker. Men er ikke så opptatt av å ha dem crispe heller (det bare drysser).. Anonymkode: 17050...620 Hvilket pogram på defrosten bruker du? Endret 1. januar 2019 av Cecilie82
AnonymBruker Skrevet 1. januar 2019 #8 Skrevet 1. januar 2019 8 min på varmluft 200 gr i stekeovn fra kald ovn. Perfekt. Anonymkode: 50b82...148 1
Cecilie82 Skrevet 1. januar 2019 Forfatter #9 Skrevet 1. januar 2019 (endret) 4 minutter siden, AnonymBruker skrev: 8 min på varmluft 200 gr i stekeovn fra kald ovn. Perfekt. Anonymkode: 50b82...148 Hehe. Joda steikeovn e jo altid best😉 Endret 1. januar 2019 av Cecilie82
282_NaughtySpark Skrevet 1. januar 2019 #10 Skrevet 1. januar 2019 Skal du bare tine det så tiner du det i mikroen til det blir bløtt og varmt. Skal du varme et brødprodukt fra fryst tilstand til tilnærmet nystekt og perfekt servering så bruker du mikro OG stekeovn. Forvarm ovnen, tin og/eller varm brødet i mikroen, og ta finishen i stekeovnen.
Cecilie82 Skrevet 1. januar 2019 Forfatter #11 Skrevet 1. januar 2019 19 timer siden, AnonymBruker skrev: Tiner stort sett bare ett og ett rundstykke. Da får jeg perfekt resultat på aller enkleste måte, nemlig med et halvt minutt på full styrke. Ferskt og litt lunkent, uten seig skorpe (selv om den ikke akkurat er sprø heller). Anonymkode: 69837...648 Nei e jo ikke tint på et halvt min på full styrke🙄
Cecilie82 Skrevet 1. januar 2019 Forfatter #12 Skrevet 1. januar 2019 2 minutter siden, 282_NaughtySpark skrev: Skal du bare tine det så tiner du det i mikroen til det blir bløtt og varmt. Skal du varme et brødprodukt fra fryst tilstand til tilnærmet nystekt og perfekt servering så bruker du mikro OG stekeovn. Forvarm ovnen, tin og/eller varm brødet i mikroen, og ta finishen i stekeovnen. Det du beskriver tar jo jammen meg tid😅. Tenkte å tine til det ble gjenomvarmt og minst mulig seigt på raskest tid
Cata Skrevet 1. januar 2019 #13 Skrevet 1. januar 2019 Varierer sikkert med mikro, men tror jeg brukte halv effekt og ca. 2 minutter på 3 rundstykker. Lurt å snu dem etter halve tiden. Full effekt er ikke lurt, da blir de garantert seige - og gjerne frosne inni. 2
Cecilie82 Skrevet 1. januar 2019 Forfatter #14 Skrevet 1. januar 2019 Beste resultatet men ikke bra til nå er 1 min i mikroen på full effekt. Vil gjerne vite hvilket pogram som må brukes på defrosten.
282_NaughtySpark Skrevet 1. januar 2019 #15 Skrevet 1. januar 2019 5 minutter siden, Cecilie82 said: Det du beskriver tar jo jammen meg tid😅. Tenkte å tine til det ble gjenomvarmt og minst mulig seigt på raskest tid Du må velge, tint og seigt, eller vamt og sprøtt :)
282_NaughtySpark Skrevet 1. januar 2019 #16 Skrevet 1. januar 2019 (endret) 10 minutter siden, Cecilie82 said: Beste resultatet men ikke bra til nå er 1 min i mikroen på full effekt. Vil gjerne vite hvilket pogram som må brukes på defrosten. Har du et program som går på vekten av det du vil tine? Da stiller du inn vekten på produktet, så forteller den deg når du må snu det, osv... Endret 1. januar 2019 av 282_NaughtySpark
Cecilie82 Skrevet 1. januar 2019 Forfatter #17 Skrevet 1. januar 2019 11 minutter siden, 282_NaughtySpark skrev: Du må velge, tint og seigt, eller vamt og sprøtt Finnes vel en mellomting
Cecilie82 Skrevet 1. januar 2019 Forfatter #18 Skrevet 1. januar 2019 10 minutter siden, 282_NaughtySpark skrev: Har du et program som går på vekten av det du vil tine? Da stiller du inn vekten på produktet, så forteller den deg når du må snu det, osv... Stiller det inn etter valg av pogram på defrosten. Men i instruksjonshefte står det d1 kjøtt d2 fjerkre osv. Så litt usikker på hvilket pogram jeg skal bruke
AnonymBruker Skrevet 1. januar 2019 #19 Skrevet 1. januar 2019 Just now, Cecilie82 said: Finnes vel en mellomting Mellomtingen blir vel å vite hvordan du kan piske mikroen din til å levere et resultat du kan leve med, og det er det kun du som kan finne ut av, med akkurat din mikro :) Du får nesten bare prøve, mange ganger, til du finner noe du er fornøyd med. Anonymkode: f85a0...08c 1
Cecilie82 Skrevet 1. januar 2019 Forfatter #20 Skrevet 1. januar 2019 11 minutter siden, AnonymBruker skrev: Mellomtingen blir vel å vite hvordan du kan piske mikroen din til å levere et resultat du kan leve med, og det er det kun du som kan finne ut av, med akkurat din mikro Du får nesten bare prøve, mange ganger, til du finner noe du er fornøyd med. Anonymkode: f85a0...08c Sant det:) Men altid kjekt med råd fra de som alerede har prøvet og feilet
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå