kariannemor Skrevet 3. april 2005 #1 Skrevet 3. april 2005 Lurte litt på hva dere andre skal servere i bryllupsmiddagen og hvor dere skal ha det... Selv skal vi ha middagen på et hotell, og serverer scampi til forrett, pepperstek av indrefilet til hovedrett og som dessert har vi rett og slett bryllupskaka! Hva med dere andre....
linky Skrevet 3. april 2005 #3 Skrevet 3. april 2005 har ikke dette temaet vært oppe veldig mange ganger før?.. men vi skal ivertfall ha skalldyrtallerken til forrett, rødvinsmarinert oksestek m tilbehør til hovedrett, og iskake med fruktsalat til dessert.. nam nam
tøydukke Anna Skrevet 3. april 2005 #5 Skrevet 3. april 2005 Hos oss blir det grillet asparges med parmaskinke til forrett, hjortefilet med spinat og rødvinssaus til hovedrett, og creme brulee med melonsorbet til dessert!
Gjest MrsL Skrevet 3. april 2005 #6 Skrevet 3. april 2005 Vi hadde honningmelon og skinke til forret, reinsdyrstek til hovedrett og karamellpudding til dessert. På restaurant
Nellie Cortado Skrevet 3. april 2005 #8 Skrevet 3. april 2005 Dette serverer vi: Grillet tunfiskmedaljong med soyasjy, avocado og vårløkterrine. Bakt hellefisk med cherrytomat, thai-asparges og skalldyr saus. Helstekt ytrefilet av gjøkalv med nykål, vårgulrøtter, morkelsaus og Annapotet med gåselever. Sjokoladefondant med hjemmelaget kokosis og jordbær og limesalat. Vi går altså for en fireretters meny.
Martha Stewart Skrevet 4. april 2005 #9 Skrevet 4. april 2005 Sjokoladefondant med hjemmelaget kokosis og jordbær og limesalat. Ååå, jeg bare elsker sjokolade og kokos!! Vi skal ha en seksretters meny: - Asparges med urtevinaigrette - Hummerravioli eller fricassé - Fisk etter dagens marked - Granité - Stekt foie gras med dadler - Kalv med sesongens grønnsaker - Bærdessert med sorbet
Gjest Betty Boop Skrevet 4. april 2005 #10 Skrevet 4. april 2005 Vi skal ha: - 6 typer kanapeer - Tomato tartlet - Lamb shank - Chocolate cheese cake - Cheese and biscuits
majan Skrevet 4. april 2005 #12 Skrevet 4. april 2005 Vi skal ha dette: forett er ennå ikke bestemt hovedrett kalvestek med tilbehør desser lune bjørnebær, vaniljeis og egglikør
Blueberry Skrevet 4. april 2005 #13 Skrevet 4. april 2005 Vi hadde honningmelon og skinke til forret' date=' reinsdyrstek til hovedrett og karamellpudding til dessert. På restaurant[/quote'] Vi vurderer også samme forrett og hovedrett som dere. Desserten tar vi senere. Synes du det var en god kombinasjon av forrett og hovedrett? Hører de på en måte sammen eller?
Gjest gjesta Skrevet 4. april 2005 #14 Skrevet 4. april 2005 Jeg har funnet den perfekte plassen, Charlottenlund, MEN.. menyen på nettet, det består av skalldyr, sjømat eller fisk... :-? Typen liker ikke det & jeg er vegetarianer, så vi må nok finne en annen plass hvis det er alt de vil servere...
rutti Skrevet 4. april 2005 #15 Skrevet 4. april 2005 vi skal ha fisketallerken til forrett. Rød og grønn lollosalat med vinagrette, dampet laks og brosme, melbatoast, pyntet med frisk asparges og cherrytomat. Til hovedrett skal vi ha hjortemedaljong med soppstuing, nye gulrøtter, rosenkål og pære med rognebærgele og kokte poteter. Dessert er hjemmelaget karamellpudding.
Cathie Skrevet 4. april 2005 #16 Skrevet 4. april 2005 For dere som skal ha catering er disse VIRKELIG å anbefale... Vi hadde en versjon av en av buffetene deres og det ble en knallsuksses.. Nydelig mat og stilig anrettet! Ikke ille pris heller!
Gjest MrsL Skrevet 4. april 2005 #17 Skrevet 4. april 2005 Vi vurderer også samme forrett og hovedrett som dere. Desserten tar vi senere. Synes du det var en god kombinasjon av forrett og hovedrett? Hører de på en måte sammen eller? De hørte ikke sammen sånn sett på menyen der vi hadde festen. Men jeg syntes det var en god kombinasjon og vi fikk utrolig mye skryt for maten. Grunnen til at forretten ble som den ble er at min mann + flere i slekta hans ikke spiser fisk eller fiskebaserte retter. Derfor ble det kuttet ut til fordel for honningmelon og skinek, og det angrer jeg absolutt ikke på
lene24 Skrevet 4. april 2005 #18 Skrevet 4. april 2005 Forrett: Rekesalat med krutonger og fløtesaus. Hovedrett: Indrefilet m/ ovnsbakte poteter og grønnsaker. Dessert: Pannacotta med mangosorbet.
Gjest Kjersti Skrevet 11. april 2005 #19 Skrevet 11. april 2005 Vi lager all maten selv, og den blir servert kald. (Har ikke tenkt til å stå over grytene den dagen): Elg og reinsdyrstek, svinekjøtt rullet med urter, kylling og kalkun, røkelaks, gravlaks og reker. Alt skjæres i tynne skiver. Serveres på fat på bordet. Diverse salater og sauser som potetsalat, waldorfsalat, eggerøre, cumberlandsaus, tyttebær&rømmesaus. Nå er det under tre uker til bryllupet, urk... litt av maten er klar i fryseren. Regner ca 250 g kjøtt til hver gjest. Rød&hvitvin settes fram på bordet. Hjemmelaget bryllup der gjestene (60-70 stk.) hjelper oss der det trengs.
Kali- Skrevet 11. april 2005 #20 Skrevet 11. april 2005 Vi skal ha buffé på et gammelt gods som i dag er ganske moderne hotell men som samtidig har beholdt det gamle godset.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå