Pedagogen Skrevet 29. desember 2018 #1 Skrevet 29. desember 2018 Skal lage kalkunbryst på nyttårsaften og lurer på hva dere pleier å ha av tilbehør?
Oppgitt78 Skrevet 29. desember 2018 #2 Skrevet 29. desember 2018 Fløtesaus med sopp/løk/brunost, karamelliserte poteter og ymse grønnsaker. 1
LittDiva Skrevet 29. desember 2018 #3 Skrevet 29. desember 2018 Rosenkål med bacon, sitron og salt og pepper. 2
Jerry Lee Skrevet 29. desember 2018 #4 Skrevet 29. desember 2018 1 minutt siden, Oppgitt78 skrev: Fløtesaus med sopp/løk/brunost, karamelliserte poteter og ymse grønnsaker. Tiltredes.
Jerry Lee Skrevet 29. desember 2018 #5 Skrevet 29. desember 2018 Akkurat nå, LittDiva skrev: Rosenkål med bacon, sitron og salt og pepper. Tiltredes også.
skruf Skrevet 29. desember 2018 #6 Skrevet 29. desember 2018 Vi bruker å ha waldorfsalat, mandelpoteter, en god saus samt rosenkål/bacon/hvitløk/chilli-blanding (Steker bacon, chilli og hvitløk i ei panne, koker opp rosenkål og blander rosenkålen sammen med resten, rører inn ei skje smør og et dryss maldonsalt. Serveres varmt) 2
Ullvott Skrevet 29. desember 2018 #7 Skrevet 29. desember 2018 Waldorfsalat, rosenkål, mandelpoteter og fløtesaus. 2
AnonymBruker Skrevet 29. desember 2018 #9 Skrevet 29. desember 2018 Waldorfsalat, rosenkål, skikkelig hjemmelaget saus med kraft fra kalkunen og fløte i, og mandelpotet 😋 tyttebærsyltetøy er også snadder på kalkun! Anonymkode: 368af...20a 2
SPOCA Skrevet 29. desember 2018 #10 Skrevet 29. desember 2018 Hjemmelaget potetmos med saus laget av kraft fra kalkunen og ovnstekte grønnsaker skal vi ha til kalkunen på nyttårsaften. 1
AnonymBruker Skrevet 30. desember 2018 #11 Skrevet 30. desember 2018 11 hours ago, Oppgitt78 said: Fløtesaus med sopp/løk/brunost, karamelliserte poteter og ymse grønnsaker. Oppskrift? 😋 Anonymkode: f0a31...9c0
Djungelvrål Skrevet 30. desember 2018 #12 Skrevet 30. desember 2018 Fløtesaus, waldorfsalat, rødkål og fersk rosenkål. Mmmmmmmmmm
T-Rex Skrevet 30. desember 2018 #13 Skrevet 30. desember 2018 2 minutter siden, Peonjenta said: Fløtesaus, waldorfsalat, rødkål og fersk rosenkål. Mmmmmmmmmm Vil du spise kalkunen? Kald eller varm?
Duff Skrevet 30. desember 2018 #14 Skrevet 30. desember 2018 Fløtesaus, waldorfsalat, rosenkål, tyttebær, erter, gulrøtter, svisker...har jeg glemt noe nå? De samme tingene som man kan ha til en svinestek passer til kalkun.
AnonymBruker Skrevet 30. desember 2018 #15 Skrevet 30. desember 2018 Fløtegratinert blomkål og brokkoli er nydelig til kalkun 🙌🏻 Anonymkode: a6862...06f
T-Rex Skrevet 30. desember 2018 #16 Skrevet 30. desember 2018 Alle guder er kjøttetere. Spør peonjenta.
StellaWild Skrevet 30. desember 2018 #17 Skrevet 30. desember 2018 Vi lager saus av (kalkunvingene, og skrog) koker det ned med hakket tomat og cider. Har rosmarin og krydder og løk, samt appelsin, for å spe i fløte
Pearl2.0 Skrevet 30. desember 2018 #18 Skrevet 30. desember 2018 Waldorfsalat, selleri, potet, gulrot, rosenkål, fersken og saus 😋😋😋
Amberleaf Skrevet 30. desember 2018 #19 Skrevet 30. desember 2018 Mandelpotet, kremet soppsaus, smørdampet asparges, waldorfsalat. Gleder meg! 1
AnonymBruker Skrevet 30. desember 2018 #20 Skrevet 30. desember 2018 Hasselbackpoteter, dampet rosenkål og brokkoli, crumble med appelsin, eple og rosin (en type stuffing, men vi har den ved siden av) en kremet kyllingsaus laget av kyllingskrog og deler av kalkunen tidlig på dag. Dersom helstekt så har vi også stuffing i kalkun, dersom filet så pleier vi å langtidsteke i leirgryte på en seng av gul løk og søtpotet. Anonymkode: a7695...8e5
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå