Gå til innhold

Hvilket tilbehør til kalkun.


Pedagogen

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

1 minutt siden, Oppgitt78 skrev:

Fløtesaus med sopp/løk/brunost, karamelliserte poteter og ymse grønnsaker.

Tiltredes.   :spise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, LittDiva skrev:

Rosenkål med bacon, sitron og salt og pepper. 

 

Tiltredes også.  :spise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi bruker å ha waldorfsalat, mandelpoteter, en god saus samt rosenkål/bacon/hvitløk/chilli-blanding

(Steker bacon, chilli og hvitløk i ei panne, koker opp rosenkål og blander rosenkålen sammen med resten, rører inn ei skje smør og et dryss maldonsalt. Serveres varmt) 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Waldorfsalat, rosenkål, skikkelig hjemmelaget saus med kraft fra kalkunen og fløte i, og mandelpotet 😋 tyttebærsyltetøy er også snadder på kalkun! 

Anonymkode: 368af...20a

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hjemmelaget potetmos med saus laget av kraft fra kalkunen og ovnstekte grønnsaker skal vi ha til kalkunen på nyttårsaften. :) 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

11 hours ago, Oppgitt78 said:

Fløtesaus med sopp/løk/brunost, karamelliserte poteter og ymse grønnsaker.

Oppskrift? 😋

Anonymkode: f0a31...9c0

Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 minutter siden, Peonjenta said:

Fløtesaus, waldorfsalat, rødkål og fersk rosenkål.  Mmmmmmmmmm

Vil du spise kalkunen? Kald eller varm?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Fløtesaus, waldorfsalat, rosenkål, tyttebær, erter, gulrøtter, svisker...har jeg glemt noe nå? De samme tingene som man kan ha til en svinestek passer til kalkun. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fløtegratinert blomkål og brokkoli er nydelig til kalkun 🙌🏻 

Anonymkode: a6862...06f

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Vi lager saus av (kalkunvingene, og skrog) koker det ned med hakket tomat og cider. Har rosmarin og krydder og løk, samt appelsin, for å spe i fløte :) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hasselbackpoteter, dampet rosenkål og brokkoli, crumble med appelsin, eple og rosin (en type stuffing, men vi har den ved siden av) en kremet kyllingsaus laget av kyllingskrog og deler av kalkunen tidlig på dag. 

Dersom helstekt så har vi også stuffing i kalkun, dersom filet så pleier vi å langtidsteke i leirgryte på en seng av gul løk og søtpotet. 

Anonymkode: a7695...8e5

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...