AnonymBruker Skrevet 29. desember 2018 #1 Skrevet 29. desember 2018 Ønsker tips til tilbehør til kalkun som kan lages hjemme på forhånd og tas med i selskap. Mulighet for å varme opp ved ankomst i mikro eller i gryte. Anonymkode: 8f385...0ae
AnonymBruker Skrevet 29. desember 2018 #2 Skrevet 29. desember 2018 Det meste, egentlig. Stuffing står seg fint i 2-3 dager, og kan serveres kald. Waldorf står seg også greit over natten. Men ville rørt inn ananas og druer rett før for å hindre at den blir for fuktig og skiller seg. Potetmos er godt til, kan fint varmes opp i mikro. Eller enda bedre - koke potetene, og lage selve stappen i gryte på stedet. Blomkål og baconsalat, serveres kald. Og saus, selvfølgelig. Den koker jeg ofte på innvollene tidligere på dagen i og med at det tar noen timer, og varmer opp rett før. Anonymkode: 5e1a6...f74
StellaWild Skrevet 30. desember 2018 #3 Skrevet 30. desember 2018 Tranebærsaus Den kan du lage i dag👍🏻😊
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå