Gå til innhold

Er lettrømme stekefast, eller er det best å bruke lett creme fraische?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg skal lage bakt, amerikansk ostekake, og vil gjerne bruke et lettere syrnet melkeprodukt i stedet for seterrømme (som oppskriften har). Går det bra med lettrømme? Vet den kan skille seg lettere enn creme fraische.

Anonymkode: dfefa...eba

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Så lenge du blander inn når rømmen ikke koker, så skiller den seg ikke.

Anonymkode: 801aa...72f

Skrevet
3 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Jeg skal lage bakt, amerikansk ostekake, og vil gjerne bruke et lettere syrnet melkeprodukt i stedet for seterrømme (som oppskriften har). Går det bra med lettrømme? Vet den kan skille seg lettere enn creme fraische.

Anonymkode: dfefa...eba

Lettprodukter er ikke egnet til erstatningsprodukter i Amerikansk bakst. 

Så her bør du bruker tilsvarende produkt til det i brukte i oppskriften.

Anonymkode: 48e16...6b1

Skrevet
3 timer siden, AnonymBruker skrev:

Lettprodukter er ikke egnet til erstatningsprodukter i Amerikansk bakst. 

Så her bør du bruker tilsvarende produkt til det i brukte i oppskriften.

Anonymkode: 48e16...6b1

Amerikansk ostekake, norsk oppskrift. Ser ikke helt hvorfor man ikke skal kunne benytte lettprodukter, det har jeg gjort mange ganger før, i andre oppskrifter.

Anonymkode: dfefa...eba

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...