AnonymBruker Skrevet 29. desember 2018 #1 Skrevet 29. desember 2018 Jeg skal lage bakt, amerikansk ostekake, og vil gjerne bruke et lettere syrnet melkeprodukt i stedet for seterrømme (som oppskriften har). Går det bra med lettrømme? Vet den kan skille seg lettere enn creme fraische. Anonymkode: dfefa...eba
AnonymBruker Skrevet 29. desember 2018 #2 Skrevet 29. desember 2018 Så lenge du blander inn når rømmen ikke koker, så skiller den seg ikke. Anonymkode: 801aa...72f
AnonymBruker Skrevet 29. desember 2018 #3 Skrevet 29. desember 2018 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Jeg skal lage bakt, amerikansk ostekake, og vil gjerne bruke et lettere syrnet melkeprodukt i stedet for seterrømme (som oppskriften har). Går det bra med lettrømme? Vet den kan skille seg lettere enn creme fraische. Anonymkode: dfefa...eba Lettprodukter er ikke egnet til erstatningsprodukter i Amerikansk bakst. Så her bør du bruker tilsvarende produkt til det i brukte i oppskriften. Anonymkode: 48e16...6b1
AnonymBruker Skrevet 29. desember 2018 #4 Skrevet 29. desember 2018 3 timer siden, AnonymBruker skrev: Lettprodukter er ikke egnet til erstatningsprodukter i Amerikansk bakst. Så her bør du bruker tilsvarende produkt til det i brukte i oppskriften. Anonymkode: 48e16...6b1 Amerikansk ostekake, norsk oppskrift. Ser ikke helt hvorfor man ikke skal kunne benytte lettprodukter, det har jeg gjort mange ganger før, i andre oppskrifter. Anonymkode: dfefa...eba
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå