AnonymBruker Skrevet 28. desember 2018 #1 Skrevet 28. desember 2018 Altså man varmer jo bare vafflene i 1-2 min og med tanke på salmonella, så tenkte jeg hva er ca tempen i disse jernene tro? Laget vaffler av noen litt rare egg, som hadde stått en stund i kjøleskapet. Lukta ikke nei, men var fra en privat gård her i området. Anonymkode: 86047...92a
AnonymBruker Skrevet 29. desember 2018 #2 Skrevet 29. desember 2018 15 timer siden, AnonymBruker skrev: Altså man varmer jo bare vafflene i 1-2 min og med tanke på salmonella, så tenkte jeg hva er ca tempen i disse jernene tro? Laget vaffler av noen litt rare egg, som hadde stått en stund i kjøleskapet. Lukta ikke nei, men var fra en privat gård her i området. Anonymkode: 86047...92a Javel. Interessant spøramål. Anonymkode: 6b0cb...7a8
AnonymBruker Skrevet 29. desember 2018 #3 Skrevet 29. desember 2018 Er ikke salmonella i Norge. Men du kan selvsagt bli matforgiftet om eggene er dårlige..... Anonymkode: 9372f...b4a 2
AnonymBruker Skrevet 29. desember 2018 #4 Skrevet 29. desember 2018 7 timer siden, AnonymBruker skrev: Er ikke salmonella i Norge. Men du kan selvsagt bli matforgiftet om eggene er dårlige..... Anonymkode: 9372f...b4a Samonella stopper ikke på Svinesundsgrensen. Anonymkode: 6b0cb...7a8
AnonymBruker Skrevet 30. desember 2018 #5 Skrevet 30. desember 2018 5 timer siden, AnonymBruker skrev: Samonella stopper ikke på Svinesundsgrensen. Anonymkode: 6b0cb...7a8 Riktig, det stopper på grensen ved Ørje. Anonymkode: 0bc64...e71 2
AnonymBruker Skrevet 30. desember 2018 #6 Skrevet 30. desember 2018 Du sier ikke hvilket vaffeljern du har, men her er temperaturene i noen av de doble jernene på markedet. Spennet i temperatur viser til at jernene har justerbar temperaturinnstilling. Anonymkode: 51d94...ca9
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå