LittDiva Skrevet 26. desember 2018 #1 Skrevet 26. desember 2018 (endret) Jeg skal lage kalkunbryst på nyttårsaften. Foreløpig har jeg tenkt kaaanskje å fylle den med spinat, feta, soltørkede tomater osv. Fløtesaus, eller chili- appelsinsaus til. Eller har du noen knall ideer? Eneste sikre er at det blir rosenkål med bacon og annet som tilbehør og Jamie Olivers roasted potatoes til. Er ikke redd for avanserte oppskrifter. Lager mye mat, og er glad i og stå på kjøkkenet. Endret 26. desember 2018 av LittDiva
AnonymBruker Skrevet 26. desember 2018 #2 Skrevet 26. desember 2018 1 minutt siden, LittDiva skrev: Jeg skal lage kalkunbryst på nyttårsaften. Foreløpig har jeg tenkt kaaanskje å fylle den med spinat, feta, soltørkede tomater osv. Fløtesaus, eller chili- appelsinsaus til. Eller har du noen knall ideer? Eneste sikre er at det blir rosenkål med bacon og annet som tilbehør og Jamie Olivers roasted potatoes til. Alle bryst bør dekkes til, også kalkunbryst. Anonymkode: 3daed...52b
LittDiva Skrevet 26. desember 2018 Forfatter #4 Skrevet 26. desember 2018 (endret) 26 minutter siden, AnonymBruker skrev: Alle bryst bør dekkes til, også kalkunbryst. Anonymkode: 3daed...52b Takk. Det vet jeg. Tror at det blir langsteking i leirgryte og da er det ikke fullt så nødvendig med skinn, bacon el. Vi får se. Endret 26. desember 2018 av LittDiva
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå