AnonymBruker Skrevet 26. desember 2018 #1 Skrevet 26. desember 2018 Sikkert idiotisk spørsmål men vi pleier ikke å ha kalkun så ofte og denne gangen er vi relativt få så vi kommer til å få en del rester. Hadde tenkt å lage indisk dagen etter, kan kanskje bruke kalkun da? Anonymkode: 202d9...cff
AnonymBruker Skrevet 26. desember 2018 #3 Skrevet 26. desember 2018 I en blandet salat med en litt fet dressing? Anonymkode: c290b...430 1
Jadzia Skrevet 26. desember 2018 #5 Skrevet 26. desember 2018 Salat og gryter bruker vi ofte restene til. Eller så fryser vi ned hvis det er nok igjen til et måltid senere. Bare serverer som ved første gangen da. 1
cleangal Skrevet 26. desember 2018 #6 Skrevet 26. desember 2018 Salat, gryte, suppe, taco, pizza... Alt som du ellers kunne ha brukt kylling til. 1
Gjest IommI Skrevet 26. desember 2018 #9 Skrevet 26. desember 2018 Wok. Masse grønnsaker, revet kalkun og quinoa. Eller wrap, med grønnsaker, kalkun, kesam og sweet n sour chili sauce.
AnonymBruker Skrevet 26. desember 2018 #10 Skrevet 26. desember 2018 Pytt i panne. Med poteter, grønnsaker, salt og pepper. Vi har masse kalkunrester her også, blir nok mange gode sandwicher og putt i panne 😁🤩 Anonymkode: 5554f...467 1
AnonymBruker Skrevet 26. desember 2018 #11 Skrevet 26. desember 2018 Ris, amerikansk blanding, karrisaus og kalkunrester. Blamd alt i ei gryte til passe blaut konsostens 😄 Anonymkode: 51dd1...c9a 2
AnonymBruker Skrevet 26. desember 2018 #12 Skrevet 26. desember 2018 Vi pleier å lage kalkunsandwich. Foccaccia, salat, tomat, rødløk, en form for saus (gjerne noe litt syrlig eller med sennep), og så revet kalkun. Anonymkode: f9c06...078 1
Fju Skrevet 26. desember 2018 #14 Skrevet 26. desember 2018 Synes det er best i sandwich med ost og litt sennep. I gryter synes jeg at kalkunsmaken blir veldig fremtredende, og ikke på en bra måte. 1
Arkana Skrevet 27. desember 2018 #15 Skrevet 27. desember 2018 Personlig (og jeg kjenner flere som er enig med meg) synes jeg ikke oppvarmet kalkun er godt i det hele tatt, så kalkuncurry eller andre gryteretter utgår glatt. Vi gjør vårt beste for å kjøpe en kalkun som er passelig til antall mennesker så vi får så lite rester som mulig. Det eneste vi bruker restene til er kalde i smørbrød. 2
applestories Skrevet 27. desember 2018 #16 Skrevet 27. desember 2018 (endret) Jeg sparer alltid nok til noen sandwicher av loff, kalkun og waldorfsalat. Jeg er veldig glad i selve kalkunsmaken, og synes det smaker mye mer på den måten enn nystekt til middag. Om det er mye igjen fryser jeg og har i en gryte av et slag, bruker det på samme måte som kyllingbryst eller svinekjøtt. Endret 27. desember 2018 av applestories 1
AnonymBruker Skrevet 28. desember 2018 #17 Skrevet 28. desember 2018 Vi peller helt ren og legger i porsjoner i frysern. Og bruker det til gryter for det meste. Synes også det er godt å steke i godt med smør så den blir litt crispy Anonymkode: 640e8...a15 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå