AnonymBruker Skrevet 26. desember 2018 #1 Skrevet 26. desember 2018 Hvor lang tid tar det ca å tine en 700 grams hjortesteik i vann? Anonymkode: 0523b...4b1
AnonymBruker Skrevet 26. desember 2018 #2 Skrevet 26. desember 2018 Ny forskning viser vel at det beste er å tine kjøtt i romtemperatur så hvorfor tine det i vann? Anonymkode: 315ef...c41
AnonymBruker Skrevet 26. desember 2018 #3 Skrevet 26. desember 2018 1 time siden, AnonymBruker skrev: Hvor lang tid tar det ca å tine en 700 grams hjortesteik i vann? Anonymkode: 0523b...4b1 Kjøtt wkal ikke tines i vann, da ødelegger du kjøttet. Steket tar du ut av frysen dagen før bruk og tiner enten i kjøleskap eller over natt3n på benken dersom steken er stor. Anonymkode: 2c957...7e8
AnonymBruker Skrevet 26. desember 2018 #4 Skrevet 26. desember 2018 1 time siden, AnonymBruker skrev: Ny forskning viser vel at det beste er å tine kjøtt i romtemperatur så hvorfor tine det i vann? Anonymkode: 315ef...c41 1 time siden, AnonymBruker skrev: Kjøtt wkal ikke tines i vann, da ødelegger du kjøttet. Steket tar du ut av frysen dagen før bruk og tiner enten i kjøleskap eller over natt3n på benken dersom steken er stor. Anonymkode: 2c957...7e8 TS her. Jeg trodde som dere tidligere at kjøtt skal tines langsomt. Men dette er faktisk feil. Forskning viser det motsatte. Kjøtt bør tines fort. https://forskning.no/biokjemi-mat-mat-og-helse/slik-tiner-du-maten-best/400477 Anonymkode: 0523b...4b1 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå