Gjest Violetta Skrevet 2. april 2005 #1 Skrevet 2. april 2005 Hvordan tilbereder man finnbiff? hva bruker man til? MÅ man ha ris eller poteter eller kan man ha f.eks. pasta?
Vilje Skrevet 2. april 2005 #2 Skrevet 2. april 2005 Som jeg gjør: steker, og legger etter hvert kjøttet i en kasserolle, har i litt vann i stekesjyen og legger lokk på så den kan stå og småsurre. Synes den fort kan bli litt seig, men jo lengre den får surre, jo bedre blir den. Steker også løk og har i, og jeg er veldig glad i sopp, så det stekes også og has i kasserollen. Noen synes ananas gir en fin smak, så det kan man også ha i hvis man vil, evt litt bacon. Som saus har jeg i litt fløte, men for mye fløte tar bort viltsmaken, så jeg har mest rømme i til slutt, samt en skive brunost og litt einebær. Enkelt, og kjempegodt!! Synes poteter, eller potetmos er best til. mm, fikk lyst på finnebiff nå, jeg :-)
Gjest espen Skrevet 2. april 2005 #3 Skrevet 2. april 2005 Min lages som over (ikke ananas og bacon). Jeg pleier å ha noen multer i også. Har alltid et lite krigslager av disse i fryseren. Dessuten endel knuste einebær i tillegg til de hele. Ja, så pleier jeg å ha i en pose aspargessbønner også. Jeg deler bønnene i to dersom de er veldig lange før jeg har dem oppi gryta. Helt til slutt en skvett rødvin. Dersom mulig så har jeg litt forskjellig sopp. Gjerne litt kantarell. Her er det alltid rørte tyttebær (som oftest hjemmelaget) og hjemmelaget potetmos til denne retten.
Nella Skrevet 2. april 2005 #4 Skrevet 2. april 2005 denneer veldig god. Og denne Syns nok også poteter eller potetmos er best til. Ris går ann.
Arkana Skrevet 2. april 2005 #5 Skrevet 2. april 2005 Jeg steker kjøtt og løk. Jeg har i gulrot og persillerot i biter, knuste einerbær og litt timian og vann. Lar koke litt til alt er mørt før jeg har i seterrømme, rørte tyttebær og noen skiver brunost. Varmer opp og serverer med poteter (mandelpoteter) og rosenkål.
Tuddelidu Skrevet 2. april 2005 #6 Skrevet 2. april 2005 Det er iallefall veldig godt med makaroni til
Tusenfryd Skrevet 3. april 2005 #7 Skrevet 3. april 2005 Jeg liker best med poteter til og har også gjerne tyttebær og brunors i sausen og tyttebær ved siden av. Hvis du vil ha pasta til, tror jeg det er greit, jeg har aldri hørt om noe finnbiff-politi, men man vet jo aldri...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå