Thomasine Skrevet 22. desember 2018 #1 Skrevet 22. desember 2018 Jeg skal lage sjokoladepudding og har funnet flere oppskrifter som frister. Det jeg lurer på er hva forskjellen er om man bruker gelatin kontra Maizena som tykningsmiddel? Og kanskje noen her inne har en god variant på lur...?
Butter Skrevet 23. desember 2018 #2 Skrevet 23. desember 2018 Uten at jeg vet vil jeg tro at med gelatin blir det litt stivere og mer «pannacotta»-aktig, mens det med maisenna blir litt mer kremet. https://trinesmatblogg.no/recipe/sjokoladepudding/ https://www.matprat.no/oppskrifter/gjester/sjokoladepudding/
Thomasine Skrevet 25. desember 2018 Forfatter #3 Skrevet 25. desember 2018 På 23.12.2018 den 18.36, Butter skrev: Uten at jeg vet vil jeg tro at med gelatin blir det litt stivere og mer «pannacotta»-aktig, mens det med maisenna blir litt mer kremet. https://trinesmatblogg.no/recipe/sjokoladepudding/ https://www.matprat.no/oppskrifter/gjester/sjokoladepudding/ Takk 👍
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå