QueenOfTheSidewalk Skrevet 20. desember 2018 #1 Skrevet 20. desember 2018 Smaker det surt? Det er et eller annet melisgreier som smaker surt. Er det den?
AnonymBruker Skrevet 20. desember 2018 #2 Skrevet 20. desember 2018 Melis er alt annet enn surt. Det er søtt Anonymkode: 36c1e...67e
QueenOfTheSidewalk Skrevet 20. desember 2018 Forfatter #3 Skrevet 20. desember 2018 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Melis er alt annet enn surt. Det er søtt Anonymkode: 36c1e...67e Ja, men når man blander eggehvite i den, blir den da sur i smaken?
AnonymBruker Skrevet 20. desember 2018 #4 Skrevet 20. desember 2018 Jeg fulgte en gang annebriths råd om å bruke sitronsaft, da ble melisglasuren sur og ekkel. Jævlig teit råd, takk for den... Anonymkode: 82792...08f
QueenOfTheSidewalk Skrevet 20. desember 2018 Forfatter #5 Skrevet 20. desember 2018 15 minutter siden, AnonymBruker skrev: Jeg fulgte en gang annebriths råd om å bruke sitronsaft, da ble melisglasuren sur og ekkel. Jævlig teit råd, takk for den... Anonymkode: 82792...08f Er kanskje det jeg også smakte da hehehe. 1
Mayah Skrevet 20. desember 2018 #6 Skrevet 20. desember 2018 Tenker du på kremostglasur? Er ofte på gulrotkake, blant annet.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå