Gå til innhold

Melisglasur


Anbefalte innlegg

Skrevet

Smaker det surt?  Det er et eller annet melisgreier som smaker surt. Er det den? 

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Melis er alt annet enn surt. Det er søtt

Anonymkode: 36c1e...67e

Skrevet
3 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Melis er alt annet enn surt. Det er søtt

Anonymkode: 36c1e...67e

Ja, men når man blander eggehvite  i den, blir den da sur i smaken? 

Skrevet

Jeg fulgte en gang annebriths råd om å bruke sitronsaft, da ble melisglasuren sur og ekkel. Jævlig teit råd, takk for den...

Anonymkode: 82792...08f

Skrevet
15 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Jeg fulgte en gang annebriths råd om å bruke sitronsaft, da ble melisglasuren sur og ekkel. Jævlig teit råd, takk for den...

Anonymkode: 82792...08f

Er kanskje det jeg også smakte da hehehe. 

  • Liker 1
Skrevet

Tenker du på kremostglasur? Er ofte på gulrotkake, blant annet. 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...