Gjest Anonymous Skrevet 1. april 2005 #1 Skrevet 1. april 2005 Holder på å lage suksesseterte, men får ikke kremen til å bli tykk nok!! Kokte først egg, sukker og fløte ganske lenge på svak varme, men den ble ikke særlig tykk.. satte opp varmen litt, men da fikk den tendenser til å skille seg, så da tok jeg den av. Hadde i smør og satte den i kjøleskapet, men den er fortsatt alt for flytende til at den henger på kaka (tror jeg..) Nå har jeg satt den i frysen en stund, men vet ikke om det hjelper.. Noen som har noen tips?? :-)
Dagoberta Skrevet 1. april 2005 #2 Skrevet 1. april 2005 Har ikke særlig greie på smørkrem, men det spørs om du ikke blir nødt til å koke den lengre? Suksessterte er nydelig godt, da
Gjest Anonymous Skrevet 1. april 2005 #3 Skrevet 1. april 2005 Vet ikke om dette ble noen suksess da :o mamma sa jeg skulle putte i litt margarin, men da ble den jo bare hvit, så da kokte jeg litt eggegule, fløte og sukker og putta oppi.. Da ble den ganske bra, men bunnen, DEN ble rar den det så RÅfin ut, men da jeg skulle ta den av kakeformfatet, så det jo ikke ut som den var ferdig jo.. Men da hadde jeg jo allerede tatt på kremen, så da var det litt sent å putte den i ovnen igjen.. FOR et rot Men den smakte veldig godt da utrolig mye man kan sjule med litt krem:-)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå