Gå til innhold

Raclette


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hva er ditt beste tilbehør til raclette?

Tips tas i mot med takk. ;) 

Anonymkode: 3bb67...a85

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Ring 80-tallet og spør. 

Anonymkode: 5fb2a...ccb

Skrevet
20 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Ring 80-tallet og spør. 

Anonymkode: 5fb2a...ccb

Hvorfor gidder du å kommentere? Idiot!

Anonymkode: 3bb67...a85

  • Liker 4
Skrevet
7 timer siden, AnonymBruker skrev:

Hvorfor gidder du å kommentere? Idiot!

Anonymkode: 3bb67...a85

Så sinna da. Pass på blodtrykket nå.

Anonymkode: 5fb2a...ccb

Skrevet

Vi lager Raclette ofte når vi har gjester på høsten. Skikkelig digg å sitte lenge på balkongen og spise.

Vi har alltid: gode poteter, baquette, bacon, marinert kylling, forskjellige pølser fra Annis, entrecôte i tynne skiver,spekeskinke asparges, syrlig grønn salat.

Sølvløk, kanskje noen sauser til kjøttet med mye smak.

Av oster: Raclette ost, port salut, västerbotten, Jarlsberg , noen ganger blåskimmelost til entrecôte. 

  • Liker 3
Skrevet
5 timer siden, AnonymBruker skrev:

Så sinna da. Pass på blodtrykket nå.

Anonymkode: 5fb2a...ccb

Hvorfor gidder du å kommentere når det bare er oppgulp du kommer med? 

Anonymkode: 3bb67...a85

  • Liker 4
Skrevet

Pleier å lage små sliders av karbonaddeig og div krydder, squash, paprika, asparges sølvløk, spekeskinke, bakt potet, sopp, marinert kjøtt, gode pølser. Også veldig godt å grille små baguetteskiver og lage pizzafyll i skuffene m pizzasaus, mozzarella, chorizo, oliven osv, og spa det over baguetteskiver...mmm

Var på racletteparty en gang, da fikk vi en rett med brie og tørkede morkler som var bløtlagt i hvitvin, fløte og kyllingfilet, som vi grillet i skuffene. Det var DIGG! Så bare å bruke fantasien!

 

Anonymkode: 85214...342

  • Liker 1
Skrevet

Chorizoåpølse i ca 1 cm tykke skiver. Synes ikke raclette-ost er så god, så jeg bruker ridderost, men skjærer vekk "skalken".

  • Liker 1
Skrevet
På 19.12.2018 den 15.54, AnonymBruker skrev:

Pleier å lage små sliders av karbonaddeig og div krydder, squash, paprika, asparges sølvløk, spekeskinke, bakt potet, sopp, marinert kjøtt, gode pølser. Også veldig godt å grille små baguetteskiver og lage pizzafyll i skuffene m pizzasaus, mozzarella, chorizo, oliven osv, og spa det over baguetteskiver...mmm

Var på racletteparty en gang, da fikk vi en rett med brie og tørkede morkler som var bløtlagt i hvitvin, fløte og kyllingfilet, som vi grillet i skuffene. Det var DIGG! Så bare å bruke fantasien!

 

Anonymkode: 85214...342

Takk for gode tips😁👍🏻

Anonymkode: 3bb67...a85

Skrevet

Her hvor jeg bor (i Frankrike) er raclettekveld synonymt med vinterfest. På sommeren griller man, på vinteren spiser man raclette. 

Her er det som regel kokte poteter, spekeskinke, vanlig skinke, sylteagurk, valnøtter og hermetisk champignon eller løk som serveres :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...