AnonymBruker Skrevet 17. desember 2018 #1 Skrevet 17. desember 2018 Hva er ditt beste tilbehør til raclette? Tips tas i mot med takk. Anonymkode: 3bb67...a85
AnonymBruker Skrevet 17. desember 2018 #2 Skrevet 17. desember 2018 Ring 80-tallet og spør. Anonymkode: 5fb2a...ccb
AnonymBruker Skrevet 17. desember 2018 #3 Skrevet 17. desember 2018 https://coop.no/mega/hjemmerestauranten/ny-var-for-racletten/ Elsker racletten vår, jeg har en stor til 8 personer. Man kan i prinsippe steke alt, bare husk at ost og cherrytomatene blir glovarme. Anonymkode: 265db...65f 1
AnonymBruker Skrevet 17. desember 2018 #4 Skrevet 17. desember 2018 20 minutter siden, AnonymBruker skrev: Ring 80-tallet og spør. Anonymkode: 5fb2a...ccb Hvorfor gidder du å kommentere? Idiot! Anonymkode: 3bb67...a85 4
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2018 #5 Skrevet 18. desember 2018 7 timer siden, AnonymBruker skrev: Hvorfor gidder du å kommentere? Idiot! Anonymkode: 3bb67...a85 Så sinna da. Pass på blodtrykket nå. Anonymkode: 5fb2a...ccb
LittDiva Skrevet 18. desember 2018 #6 Skrevet 18. desember 2018 Vi lager Raclette ofte når vi har gjester på høsten. Skikkelig digg å sitte lenge på balkongen og spise. Vi har alltid: gode poteter, baquette, bacon, marinert kylling, forskjellige pølser fra Annis, entrecôte i tynne skiver,spekeskinke asparges, syrlig grønn salat. Sølvløk, kanskje noen sauser til kjøttet med mye smak. Av oster: Raclette ost, port salut, västerbotten, Jarlsberg , noen ganger blåskimmelost til entrecôte. 3
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2018 #7 Skrevet 18. desember 2018 5 timer siden, AnonymBruker skrev: Så sinna da. Pass på blodtrykket nå. Anonymkode: 5fb2a...ccb Hvorfor gidder du å kommentere når det bare er oppgulp du kommer med? Anonymkode: 3bb67...a85 4
AnonymBruker Skrevet 19. desember 2018 #8 Skrevet 19. desember 2018 Pleier å lage små sliders av karbonaddeig og div krydder, squash, paprika, asparges sølvløk, spekeskinke, bakt potet, sopp, marinert kjøtt, gode pølser. Også veldig godt å grille små baguetteskiver og lage pizzafyll i skuffene m pizzasaus, mozzarella, chorizo, oliven osv, og spa det over baguetteskiver...mmm Var på racletteparty en gang, da fikk vi en rett med brie og tørkede morkler som var bløtlagt i hvitvin, fløte og kyllingfilet, som vi grillet i skuffene. Det var DIGG! Så bare å bruke fantasien! Anonymkode: 85214...342 1
Sandin Skrevet 19. desember 2018 #9 Skrevet 19. desember 2018 Chorizoåpølse i ca 1 cm tykke skiver. Synes ikke raclette-ost er så god, så jeg bruker ridderost, men skjærer vekk "skalken". 1
AnonymBruker Skrevet 20. desember 2018 #10 Skrevet 20. desember 2018 På 19.12.2018 den 15.54, AnonymBruker skrev: Pleier å lage små sliders av karbonaddeig og div krydder, squash, paprika, asparges sølvløk, spekeskinke, bakt potet, sopp, marinert kjøtt, gode pølser. Også veldig godt å grille små baguetteskiver og lage pizzafyll i skuffene m pizzasaus, mozzarella, chorizo, oliven osv, og spa det over baguetteskiver...mmm Var på racletteparty en gang, da fikk vi en rett med brie og tørkede morkler som var bløtlagt i hvitvin, fløte og kyllingfilet, som vi grillet i skuffene. Det var DIGG! Så bare å bruke fantasien! Anonymkode: 85214...342 Takk for gode tips😁👍🏻 Anonymkode: 3bb67...a85
borifrankrike Skrevet 20. desember 2018 #11 Skrevet 20. desember 2018 Her hvor jeg bor (i Frankrike) er raclettekveld synonymt med vinterfest. På sommeren griller man, på vinteren spiser man raclette. Her er det som regel kokte poteter, spekeskinke, vanlig skinke, sylteagurk, valnøtter og hermetisk champignon eller løk som serveres
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå