Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Vi forsøker å tenke litt miljøbevisst når vi gjør innkjøp, kortreist mat, unngå matsvinn, redusere litt på kjøtt m.m.

Butikkjeden Holdbart selger restpartier og varer med kort holdbarhetsdato, som ellers hadde blitt destruert. Bra tiltak!

Forleden solgte de 3-4 kgs fileter av storfe fra Namibia til gibort priser! Et superprodukt for de som liker en god biff! Men rødt kjøtt: ikke bra, og transportert fra andre sida av kloden, heller ikke bra!

Så det ble jo et lite dilemma, skal man la være å kjøpe, eller å det bra å redde maten fra å bli kasta?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg hadde ville ha reddet maten fra å bli kasta. Kjøttet er allerede i landet. 

Skrevet

Det floram skrev. Og rødt ubearbeida kjøtt er jo veldig bra.

Anonymkode: db52b...8dd

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...