AnonymBruker Skrevet 13. desember 2018 #1 Skrevet 13. desember 2018 Hei. Vi skal ha julelunsj her 2 juledag. Det kommer ca 11 personer. Jeg tenkte å servere litt varierte kalde retter og pålegg, brød. Er det noen tips å få? Setter stor pris på det. Anonymkode: 89838...396
Arkana Skrevet 14. desember 2018 #2 Skrevet 14. desember 2018 Kald ribbe, spekemat, sylte, fenalår, juleskinke, gode salamier, et ostefat med godt tilbehør, julepostei, hel kokt laks med hjemmelaget majones, brød/rundstykker, potetsalat, rødbetesalat, røkelaks med eggerøre, et fat med oppskårede grønnsaker. 2
AnonymBruker Skrevet 14. desember 2018 #4 Skrevet 14. desember 2018 Når vi kommer til 2. juledag så begynner storfamilien vår å bli lei av tung julemat, så da har vi mer fokus på fisk og grønnsaker + det vi har av helt vanlige pålegg. Vi serverer f.eks røkt laks/ ørret med eggerøre, flere typer sild, halve hardkokte egg med rognkjeks-rogn, og en god salat med masse forskjellige grønnsaker + kylling eller reker. Nesten alle i familien er så veldig glad i julekake med smør og lammerull, så det må vi også ha litt av Anonymkode: e12bb...237
AnonymBruker Skrevet 15. desember 2018 #5 Skrevet 15. desember 2018 Takk for tips! 😊 Anonymkode: 89838...396
AnonymBruker Skrevet 15. desember 2018 #6 Skrevet 15. desember 2018 Ost og kjeks 👌🏻 Anonymkode: b327c...a7e
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå