AnonymBruker Skrevet 10. desember 2018 #1 Skrevet 10. desember 2018 I løpet av de årene jeg har spist glutenfritt, har savnet etter wasa husmann vært stort. Jeg har heller ikke funnet noen andre glutenfri knekkebrød som jeg har likt like godt. Det nærmeste var den røde pakken fra finax, men den er ikke lenger i salg. Det er konsistensen som er problemet med de andre knekkebrødene. De er tynne, og mer harde enn sprø. Nå lurer jeg på om noen har en oppskrift på glutenfritt knekkebrød uten frø, gjerne av jyttemel original eller teff. Hvis ikke det finnes oppskrift; som sagt er jeg ute etter konsistensen til husmann. Tykke, luftige og sprø knekkebrød. Jeg vet jeg må bruke gjær, men hva med fiberhusk? Vil det gjøre knekkebrødet seigt, eller vil det hjelpe på å få den luftige konsistensen? Anonymkode: cfdca...49c
MarianneE Skrevet 10. desember 2018 #2 Skrevet 10. desember 2018 Aner ikke, men har du prøvd Semper sitt Superknåcke? Det er skikkelig godt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå