Gå til innhold

Rester av kokt potet


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Du kan blande dem i lapskaus eller purésuppe sammen med rotgrønnsaker.

Eller kombinere med fisk i plukkfisk (genial restemat fra bestemors kjøkken), eller i engelske fiskekaker: https://www.bbcgoodfood.com/recipes/2239/ultimate-fish-cakes.

Anonymkode: 3b868...046

  • Liker 2
Lenke til kommentar
https://forum.kvinneguiden.no/topic/1240403-rester-av-kokt-potet/#findComment-22606575
Del på andre sider

3 minutter siden, AnonymBruker said:

Du har sikkert tenkt på dette, men kanskje du kan koke færre poteter? :fnise:

Anonymkode: d0678...5a4

🙄😅 Vi er litt der at enten blir det for lite, eller for mye. De rundt bordet er håpløse å planlegge til så jeg må ha en plan B for rester som oftest. 😛 

Lenke til kommentar
https://forum.kvinneguiden.no/topic/1240403-rester-av-kokt-potet/#findComment-22606584
Del på andre sider

Annonse

Crushed potatoes, lompe- eller lefsebaking, i gratenger, i bondeomelett, terninger i tomat- eller spinatsuppe, potetsalat, tynne skiver på toppen av pizza, i brød, som, i potet- eller rotmos, blendet i suppe- eller grytebaser, som pailokk, surres med løk og brukes som base i linsesuppe eller indisk mat... Eller du kan rett og slett dampe dem igjen og bruke dem til hva enn du bruker kokte poteter til. Mulighetene er uendelige. 

Anonymkode: 3cc35...3bd

  • Liker 1
Lenke til kommentar
https://forum.kvinneguiden.no/topic/1240403-rester-av-kokt-potet/#findComment-22606707
Del på andre sider

Annonse

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...