AnonymBruker Skrevet 9. desember 2018 #1 Skrevet 9. desember 2018 Regner ikke med alle spiser torsk eller er det mest vanlig? Anonymkode: 78ac0...cdd
AnonymBruker Skrevet 9. desember 2018 #2 Skrevet 9. desember 2018 Ribbe og pinnekjøtt, medisterkaker, saus, rød og surkål osv. Torsk er hverdagsmat Anonymkode: de6ac...447
Cata Skrevet 9. desember 2018 #3 Skrevet 9. desember 2018 Det er da sørlendingene som er kjent for å spise torsk, ikke nordlendingene? De nordlendingene jeg kjenner spiser enten ribbe (de fleste), lutefisk eller mølje (basert på kjøttkraft). 3
AnonymBruker Skrevet 9. desember 2018 #4 Skrevet 9. desember 2018 Det er sørlendinger som tradisjonelt sett spiser fersk torsk på julaften. For 3-4 genereasjoner siden var det også vanlig julemat i Rogaland, altså sør på vestalandet. Anonymkode: df907...443 2
AnonymBruker Skrevet 9. desember 2018 #5 Skrevet 9. desember 2018 Min familie har tradisjon for kveite, mens min samboer er vant til pinnekjøtt. Eksmann vant til ribbe. Naboen lutefisk. Så vanlig kokt torsk er ikke julemat for meg, men det betyr ikke at ingen nordlendinger spiser det. En tidligere arbeidskollega fra ei lita øy på nordlandskysten 'må' ha juletorsk en eller annen gang i romjula. Anonymkode: 9c0b9...e62
Arkana Skrevet 9. desember 2018 #6 Skrevet 9. desember 2018 Jeg er vant til kalkun, men vi har nå gått over til ribbe. Omtrent samtlige nordlendinger jeg kjenner spiser ribbe på julaften (og så kjenner jeg én som spiser pinnekjøtt). Jeg vet ikke om noen som spiser torsk (det er hverdagsmat).
AnonymBruker Skrevet 9. desember 2018 #7 Skrevet 9. desember 2018 Pinnekjøtt, og det spiser de fleste jeg kjenner. Mange spiser ribbe, men lutefisk tidligere på dagen. Anonymkode: ea9e6...7c0
heipådegsann Skrevet 9. desember 2018 #8 Skrevet 9. desember 2018 Jeg har vokst opp med å spise ribbe til kvelds og grøt tidligere på dagen. Familien til samboeren bruker å servere både ribbe og kalkun samtidig. Har ikke hørt noen her si at de spiser fersk torsk, men vet noen spiser lutefisk.
AnonymBruker Skrevet 9. desember 2018 #9 Skrevet 9. desember 2018 Pinnekjøtt. Anonymkode: b8d0f...b77
Gjest Solsmil Skrevet 9. desember 2018 #10 Skrevet 9. desember 2018 Ribbe. Har aldri hørt om noen nordlendinger som spiser torsk, det er hverdagsmat.
AnonymBruker Skrevet 9. desember 2018 #11 Skrevet 9. desember 2018 Ribbe av selvskutt isbjørn. Tok an på trappa te naboen rett utafor Tromsø. Mack-øl og måseegg som tilbehør Anonymkode: 98df5...f4e 7
_popcorn_ Skrevet 9. desember 2018 #12 Skrevet 9. desember 2018 I år blir det for andre gang juletorsk. Ribbe har vært tradisjonen, og hatt pinnekjøtt en del ganger. Juletorsk i år og i fjor fordi jeg spiser hos bror og svigersøs, og ingen av dem spiser kjøtt.
QueenOfTheSidewalk Skrevet 9. desember 2018 #13 Skrevet 9. desember 2018 (endret) Æ et feskepinna! Endret 9. desember 2018 av QueenOfTheSidewalk
frekvens Skrevet 9. desember 2018 #14 Skrevet 9. desember 2018 10 minutter siden, QueenOfTheSidewalk skrev: Æ eter fiskepinnar . Æ et feskepinna 3
QueenOfTheSidewalk Skrevet 9. desember 2018 #15 Skrevet 9. desember 2018 1 minutt siden, frekvens skrev: Æ et feskepinna Takk
frekvens Skrevet 9. desember 2018 #16 Skrevet 9. desember 2018 12 minutter siden, QueenOfTheSidewalk skrev: Takk Hehe😊
AnonymBruker Skrevet 10. desember 2018 #19 Skrevet 10. desember 2018 Torsk er i bestefall skikkelig mandagsmat🙈 hadde jeg fått servert kokt torsk på julaften hadde jeg begynt å gråte tror jeg😂 Vi har pinnekjøtt å ribbe😁 Anonymkode: 39d4a...17c 3
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå