AnonymBruker Skrevet 5. desember 2018 #1 Skrevet 5. desember 2018 1. Kan man koke/trekke grillpølser eller bør man bruke winerpølser? 2. Kan man koke/trekke ostegrillpølse? 3. Gir det ekstra smak å ha buljong i vannet til pølser? 3. Kan man steke grillpølsene i ovn og er det bedre enn koke/trekke de? 4. Hvilke type tilbehør liker dere best til pølse? Anonymkode: 4d8e0...2f1 1
AnonymBruker Skrevet 5. desember 2018 #2 Skrevet 5. desember 2018 1: nei 2:nei 3:ja 3: ja 4: løk Anonymkode: c7b45...04b 2
AnonymBruker Skrevet 5. desember 2018 #3 Skrevet 5. desember 2018 1 og 2: Ikke å anbefale. 3 og 3: ja! 4: lumpe, sennep og ketchup Anonymkode: 68366...fe5 1
AnonymBruker Skrevet 5. desember 2018 #4 Skrevet 5. desember 2018 11 minutter siden, AnonymBruker skrev: 1. Kan man koke/trekke grillpølser eller bør man bruke winerpølser? 2. Kan man koke/trekke ostegrillpølse? 3. Gir det ekstra smak å ha buljong i vannet til pølser? 3. Kan man steke grillpølsene i ovn og er det bedre enn koke/trekke de? 4. Hvilke type tilbehør liker dere best til pølse? Anonymkode: 4d8e0...2f1 1. Ja, men jeg foretrekker stekt/grillet. Spiser ikke wienerpølser. 2. Det kan man sikkert, men jeg ville ha stekt/grillet dem. 3. Buljong i vannet kan endre smaken på pølsene. 4. Det går helt fint, 180 grader i 10-15 minutter. 5. Ketchup, sterk sennep, sprøstekt løk. Gjerne grove pølsebrød. Anonymkode: c25c0...529 2
AnonymBruker Skrevet 5. desember 2018 #5 Skrevet 5. desember 2018 1 og 2: smak og behag, her jeg bor er det vanlig å koke både grill og ost/bacongrillpølse. Jeg foretrekker grillpølse over wiener 3: det blir ekstra smak ja, hvis du tenker å servere potetmos ved siden av kan du bruke denne krafta til det, da blir det saftig potetmos 4: sprøstekt løk, ketchup, potetmos eller potetsalat er godt! Anonymkode: 64d31...3cf 1
Brunhilde Skrevet 5. desember 2018 #6 Skrevet 5. desember 2018 1. Jeg foretrekker wiener- eller knakkpølse hvis de skal trekkes. 2. Det tror jeg ikke jeg vil vurdere å prøve en gang 3. Jeg syns ikke det, men noen mener at det gjør. 4. Ja, man kan steke grillpølser i ovn og jeg gjør heller det enn å trekke dem. 5. Sterk sennep, litt ketsjup, bløt løk og pølsebrød. 1
AnonymBruker Skrevet 5. desember 2018 #7 Skrevet 5. desember 2018 Ha løk i vannet, ikke buljong. Anonymkode: c8bd8...fb0 1
LittDiva Skrevet 5. desember 2018 #8 Skrevet 5. desember 2018 Av tilbehør: agurksalat, sprøstekt løk, noen ganger potetsalat, ketchup, sennep. 2
AnonymBruker Skrevet 5. desember 2018 #9 Skrevet 5. desember 2018 Rekesalat, sprøstekt løk!! Anonymkode: 4f1c2...05e 1
AnonymBruker Skrevet 5. desember 2018 #10 Skrevet 5. desember 2018 Hvordan steker man grillpølser i ovnen? Kan de legges på rist med bakepapir? Grillfunksjon eller over- og undervarme? (ikke TS) Anonymkode: 1db5a...cb3 1
AnonymBruker Skrevet 5. desember 2018 #11 Skrevet 5. desember 2018 9 timer siden, AnonymBruker skrev: 1. Kan man koke/trekke grillpølser eller bør man bruke winerpølser? 2. Kan man koke/trekke ostegrillpølse? 3. Gir det ekstra smak å ha buljong i vannet til pølser? 3. Kan man steke grillpølsene i ovn og er det bedre enn koke/trekke de? 4. Hvilke type tilbehør liker dere best til pølse? Anonymkode: 4d8e0...2f1 1 jeg vil si nei, men vet om noen som gjør det. Foretrekker å trekke wienerpølser 2 man gjør som man vil, men nei. 3 ja 3 ja, mye bedre 4 brød ketchup og løk. Anonymkode: 30911...dc7 1
AnonymBruker Skrevet 5. desember 2018 #12 Skrevet 5. desember 2018 Jeg har alltid kokt/trukket grillpølser i vann Anonymkode: 6cb1d...e07 4
AnonymBruker Skrevet 5. desember 2018 #13 Skrevet 5. desember 2018 9 timer siden, AnonymBruker skrev: 1. Kan man koke/trekke grillpølser eller bør man bruke winerpølser? 2. Kan man koke/trekke ostegrillpølse? 3. Gir det ekstra smak å ha buljong i vannet til pølser? 3. Kan man steke grillpølsene i ovn og er det bedre enn koke/trekke de? 4. Hvilke type tilbehør liker dere best til pølse? Anonymkode: 4d8e0...2f1 1. Ja, helt vanlig til barnebursdager her i Trondheim. Jeg forstår ikke helt hvorfor man skal bruke wienerpølser, de er da alt for lange og bøyde så de ikke passer i verken lompe eller brød. NB: Ikke kok grillpølser, de sprekker! 2. Nja, hvis du liker halvsmeltet ost, så. 3. Ja 4. Hvis du vil steke pølser anbefaler jeg stekepanne, om du ikke skal ha veldig mange. I ovn får du tørre pølser, og det er ikke godt! 5. Ketsjup, sennep og sprøstekt løk, helst i lompe. Anonymkode: 81110...22f 1
AnonymBruker Skrevet 5. desember 2018 #14 Skrevet 5. desember 2018 7 minutter siden, AnonymBruker skrev: Hvordan steker man grillpølser i ovnen? Kan de legges på rist med bakepapir? Grillfunksjon eller over- og undervarme? (ikke TS) Anonymkode: 1db5a...cb3 Steker med over undervarme, varmluft og/eller eller grillfunksjon på rist med bakepapir. Best! Slipper smørfett ekle greiene og får grillsmaken Anonymkode: 30911...dc7 1
Muskath Skrevet 5. desember 2018 #15 Skrevet 5. desember 2018 Bør bruke wiener til å trekke. Nei, ikke koke ostegrill. Ja, kan ha buljong i vannet. Eller løk. Ja, kan steke grillpølser i ovn på bakepapir eller rist. Jeg liker best lompe, sennep og ketchup. Noen ganger litt løk. 1
AnonymBruker Skrevet 5. desember 2018 #16 Skrevet 5. desember 2018 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Steker med over undervarme, varmluft og/eller eller grillfunksjon på rist med bakepapir. Best! Slipper smørfett ekle greiene og får grillsmaken Anonymkode: 30911...dc7 Jeg har ALDRI tenkt på at man kan steke de i ovnen, halleluja, akkurat som du sier: Slipper smørfett (og mindre oppvask)! Hvor mange grader har du det på ved bruk av grillfunksjon og er det å foretrekke, eller over-undervarme? Jeg har ikke varmluft. Anonymkode: 1db5a...cb3 2
AnonymBruker Skrevet 5. desember 2018 #17 Skrevet 5. desember 2018 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Jeg har ALDRI tenkt på at man kan steke de i ovnen, halleluja, akkurat som du sier: Slipper smørfett (og mindre oppvask)! Hvor mange grader har du det på ved bruk av grillfunksjon og er det å foretrekke, eller over-undervarme? Jeg har ikke varmluft. Anonymkode: 1db5a...cb3 Hvis de ikke blir " boblete" av over og undervarme hadde jeg satt på grillfunksjonen den siste tida. Setter på 200 grader og bare ser etter når de er ferdige. Anonymkode: 30911...dc7 1
AnonymBruker Skrevet 5. desember 2018 #18 Skrevet 5. desember 2018 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Hvis de ikke blir " boblete" av over og undervarme hadde jeg satt på grillfunksjonen den siste tida. Setter på 200 grader og bare ser etter når de er ferdige. Anonymkode: 30911...dc7 Ok, takk! Anonymkode: 1db5a...cb3 1
AnonymBruker Skrevet 5. desember 2018 #19 Skrevet 5. desember 2018 1: Man kan, men wiener er bedre. 2: Se 1 3: Kanskje litt, men det er ingen betydelig forskjell og ikke nødvendig med mindre de blir liggende lenge i vannet. 3: Ja, jeg steker som oftest pølsene mine i ovn fremfor panne. 4: Det kommer helt an å hva som er tilgjengelig og om det er fancy tilbehør, eller vanlig ketchup/sennep/løk-tilbehør. Ved fancy tilbehør liker jeg potetsalat og rå løk. Ved vanlig tilbehør tar jeg sennep eller hotdogdressing samt sprø løk. Ketchup er for barn. Hvis ketchup er eneste tilgjengelige, bruker jeg det bare til nøden f.eks. hvis brødene er skikkelig tørre. Anonymkode: 7a15c...ae8
AnonymBruker Skrevet 5. desember 2018 #20 Skrevet 5. desember 2018 Her ble det grillpølser til middag i dag! Jeg dro sporenstreks til butikken for å kjøpe det etter å ha lest her, ha ha.. Retter en stor takk til TS for å ha opprettet denne tråden. Hadde det ikke vært for den hadde jeg aldri kommet på å steke de i komfyren. Noe så lettvint, og som sagt mindre oppvask. Små hverdagsgleder, dere, små hverdagsgleder! Anonymkode: 1db5a...cb3 3
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå