Gå til innhold

Enkle pølse i brød og lompe spørsmål.


Anbefalte innlegg

Skrevet

1. Kan man koke/trekke grillpølser eller bør man bruke winerpølser?

2. Kan man koke/trekke ostegrillpølse?

3. Gir det ekstra smak å ha buljong i vannet til pølser?

3. Kan man steke grillpølsene i ovn og er det bedre enn koke/trekke de?

4. Hvilke type tilbehør liker dere best til pølse?

Anonymkode: 4d8e0...2f1

  • Liker 1
Videoannonse
Annonse
Skrevet

1: nei

2:nei

3:ja

3: ja

4: løk

Anonymkode: c7b45...04b

  • Liker 2
Skrevet

1 og 2: Ikke å anbefale. 3 og 3: ja! 4: lumpe, sennep og ketchup

Anonymkode: 68366...fe5

  • Liker 1
Skrevet
11 minutter siden, AnonymBruker skrev:

1. Kan man koke/trekke grillpølser eller bør man bruke winerpølser?

2. Kan man koke/trekke ostegrillpølse?

3. Gir det ekstra smak å ha buljong i vannet til pølser?

3. Kan man steke grillpølsene i ovn og er det bedre enn koke/trekke de?

4. Hvilke type tilbehør liker dere best til pølse?

Anonymkode: 4d8e0...2f1

1. Ja, men jeg foretrekker stekt/grillet. Spiser ikke wienerpølser.

2. Det kan man sikkert, men jeg ville ha stekt/grillet dem.

3. Buljong i vannet kan endre smaken på pølsene.

4. Det går helt fint, 180 grader i 10-15 minutter.

5. Ketchup, sterk sennep, sprøstekt løk. Gjerne grove pølsebrød.

Anonymkode: c25c0...529

  • Liker 2
Skrevet

1 og 2: smak og behag, her jeg bor er det vanlig å koke både grill og ost/bacongrillpølse. Jeg foretrekker grillpølse over wiener

3: det blir ekstra smak ja, hvis du tenker å servere potetmos ved siden av kan du bruke denne krafta til det, da blir det saftig potetmos

4: sprøstekt løk, ketchup, potetmos eller potetsalat er godt!

Anonymkode: 64d31...3cf

  • Liker 1
Skrevet

1. Jeg foretrekker wiener- eller knakkpølse hvis de skal trekkes.
2. Det tror jeg ikke jeg vil vurdere å prøve en gang :)
3. Jeg syns ikke det, men noen mener at det gjør.
4. Ja, man kan steke grillpølser i ovn og jeg gjør heller det enn å trekke dem.
5. Sterk sennep, litt ketsjup, bløt løk og pølsebrød.

 

  • Liker 1
Skrevet

Ha løk i vannet, ikke buljong. 

Anonymkode: c8bd8...fb0

  • Liker 1
Skrevet

Av tilbehør: agurksalat, sprøstekt løk, noen ganger potetsalat, ketchup, sennep.

  • Liker 2
Skrevet

Rekesalat, sprøstekt løk!! 

Anonymkode: 4f1c2...05e

  • Liker 1
Skrevet

Hvordan steker man grillpølser i ovnen? Kan de legges på rist med bakepapir? Grillfunksjon eller over- og undervarme?

(ikke TS)

Anonymkode: 1db5a...cb3

  • Liker 1
Skrevet
9 timer siden, AnonymBruker skrev:

1. Kan man koke/trekke grillpølser eller bør man bruke winerpølser?

2. Kan man koke/trekke ostegrillpølse?

3. Gir det ekstra smak å ha buljong i vannet til pølser?

3. Kan man steke grillpølsene i ovn og er det bedre enn koke/trekke de?

4. Hvilke type tilbehør liker dere best til pølse?

Anonymkode: 4d8e0...2f1

1 jeg vil si nei, men vet om noen som gjør det. Foretrekker å trekke wienerpølser  

2 man gjør som man vil, men nei. 

3 ja

3 ja, mye bedre

4 brød ketchup og løk. 

 

Anonymkode: 30911...dc7

  • Liker 1
Skrevet

Jeg har alltid kokt/trukket grillpølser i vann :sjenert:

Anonymkode: 6cb1d...e07

  • Liker 4
Skrevet
9 timer siden, AnonymBruker skrev:

1. Kan man koke/trekke grillpølser eller bør man bruke winerpølser?

2. Kan man koke/trekke ostegrillpølse?

3. Gir det ekstra smak å ha buljong i vannet til pølser?

3. Kan man steke grillpølsene i ovn og er det bedre enn koke/trekke de?

4. Hvilke type tilbehør liker dere best til pølse?

Anonymkode: 4d8e0...2f1

1. Ja, helt vanlig til barnebursdager her i Trondheim. Jeg forstår ikke helt hvorfor man skal bruke wienerpølser, de er da alt for lange og bøyde så de ikke passer i verken lompe eller brød. NB: Ikke kok grillpølser, de sprekker!

2. Nja, hvis du liker halvsmeltet ost, så.

3. Ja

4. Hvis du vil steke pølser anbefaler jeg stekepanne, om du ikke skal ha veldig mange. I ovn får du tørre pølser, og det er ikke godt! 

5. Ketsjup, sennep og sprøstekt løk, helst i lompe.

Anonymkode: 81110...22f

  • Liker 1
Skrevet
7 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Hvordan steker man grillpølser i ovnen? Kan de legges på rist med bakepapir? Grillfunksjon eller over- og undervarme?

(ikke TS)

Anonymkode: 1db5a...cb3

Steker med over undervarme, varmluft og/eller eller grillfunksjon på rist med bakepapir. Best! Slipper smørfett ekle greiene og får grillsmaken

Anonymkode: 30911...dc7

  • Liker 1
Skrevet

Bør bruke wiener til å trekke.

Nei, ikke koke ostegrill.

Ja, kan ha buljong i vannet. Eller løk.

Ja, kan steke grillpølser i ovn på bakepapir eller rist. 

Jeg liker best lompe, sennep og ketchup. Noen ganger litt løk.

  • Liker 1
Skrevet
2 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Steker med over undervarme, varmluft og/eller eller grillfunksjon på rist med bakepapir. Best! Slipper smørfett ekle greiene og får grillsmaken

Anonymkode: 30911...dc7

Jeg har ALDRI tenkt på at man kan steke de i ovnen, halleluja, akkurat som du sier: Slipper smørfett (og mindre oppvask)!

Hvor mange grader har du det på ved bruk av grillfunksjon og er det å foretrekke, eller over-undervarme? Jeg har ikke varmluft.

Anonymkode: 1db5a...cb3

  • Liker 2
Skrevet
3 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Jeg har ALDRI tenkt på at man kan steke de i ovnen, halleluja, akkurat som du sier: Slipper smørfett (og mindre oppvask)!

Hvor mange grader har du det på ved bruk av grillfunksjon og er det å foretrekke, eller over-undervarme? Jeg har ikke varmluft.

Anonymkode: 1db5a...cb3

Hvis de ikke blir " boblete" av over og undervarme hadde jeg satt på grillfunksjonen den siste tida. Setter på 200 grader og bare ser etter når de er ferdige. 

 

Anonymkode: 30911...dc7

  • Liker 1
Skrevet
3 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Hvis de ikke blir " boblete" av over og undervarme hadde jeg satt på grillfunksjonen den siste tida. Setter på 200 grader og bare ser etter når de er ferdige. 

 

Anonymkode: 30911...dc7

Ok, takk!

Anonymkode: 1db5a...cb3

  • Liker 1
Skrevet

1: Man kan, men wiener er bedre.
2: Se 1
3: Kanskje litt, men det er ingen betydelig forskjell og ikke nødvendig med mindre de blir liggende lenge i vannet.
3: Ja, jeg steker som oftest pølsene mine i ovn fremfor panne.
4: Det kommer helt an å hva som er tilgjengelig og om det er fancy tilbehør, eller vanlig ketchup/sennep/løk-tilbehør. Ved fancy tilbehør liker jeg potetsalat og rå løk. Ved vanlig tilbehør tar jeg sennep eller hotdogdressing samt sprø løk. Ketchup er for barn. Hvis ketchup er eneste tilgjengelige, bruker jeg det bare til nøden f.eks. hvis brødene er skikkelig tørre.

Anonymkode: 7a15c...ae8

Skrevet

Her ble det grillpølser til middag i dag! Jeg dro sporenstreks til butikken for å kjøpe det etter å ha lest her, ha ha..

Retter en stor takk til TS for å ha opprettet denne tråden. Hadde det ikke vært for den hadde jeg aldri kommet på å steke de i komfyren. Noe så lettvint, og som sagt mindre oppvask.

Små hverdagsgleder, dere, små hverdagsgleder!

Anonymkode: 1db5a...cb3

  • Liker 3

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...