AnonymBruker Skrevet 3. desember 2018 #1 Skrevet 3. desember 2018 Skulle lage den enkle middagen i dag, kokte pasta, skinke og pisket egg og litt melk. Gratinerte med ost. Satte den i ovnen, og den så helt ferdig ut, men inni var den kjempebløt? Eggene var jo bare suppe?? Hva gjør jeg feil? Anonymkode: c4f29...696
AnonymBruker Skrevet 3. desember 2018 #2 Skrevet 3. desember 2018 For lav temperatur eller for kort steketid. Jeg pleier å steke gratenger o.l nederst i ovnen. Da blir de gjennomstekt uten å bli svidd oppå. Anonymkode: 16651...29a
AnonymBruker Skrevet 3. desember 2018 #4 Skrevet 3. desember 2018 For lite egg og for mye melk? Egg stivner ikke hvis de får for mye væske. Anonymkode: 094fe...211
Little Pony Skrevet 3. desember 2018 #5 Skrevet 3. desember 2018 3 timer siden, AnonymBruker skrev: For lite egg og for mye melk? Egg stivner ikke hvis de får for mye væske. Anonymkode: 094fe...211 Jeg hadde 8 egg og en dl melk. Knapt nok. Men tror den stod for høyt i ovene, og siden jeg brukte frosne grønnsaker, så ble det væske fra de også. Men stivnet etter en stund, 1,5 time i ovnen 🤣 Måtte do stikke hull på ostelokket... hehe.
AnonymBruker Skrevet 3. desember 2018 #6 Skrevet 3. desember 2018 1 time siden, Little Pony skrev: Jeg hadde 8 egg og en dl melk. Knapt nok. Men tror den stod for høyt i ovene, og siden jeg brukte frosne grønnsaker, så ble det væske fra de også. Men stivnet etter en stund, 1,5 time i ovnen 🤣 Måtte do stikke hull på ostelokket... hehe. Det var lenge, men om du puttet frosne grønnsaker rett oppi gjorde nok det at det tok ekstra lang tid. Men hvilken temperatur brukte du? Anonymkode: 87384...075
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå