AnonymBruker Skrevet 1. desember 2018 #1 Skrevet 1. desember 2018 Hallo! Jeg har eksamen om en uke, der hovedtemaene vil bli sjømat som Norge eksporterer. Her er det kun oppdrett som gjelder. Penger, vitaminer, mineraler, fisketyper, prosessering av klipp-, tørr- og saltfisk, fet fisk, hvit fisk, rød fisk, pellagisk fisk, bløgging, harsking... Dette og temaer som omhandler dette er nok det jeg tror vil bli hovedfokuset på eksamen. Vi har ikke pensumbok i dette faget, så jeg lurer på om noen eksport- eller fiskeinteresserte har noen tips til lærerik informasjon om dette? En dokumentar kanskje? Serie? Nettside? Bok? Jeg er veggis og har ikke spist fisk siden jeg var sikkert 10 år, så grunnkunnskapene er noe laber 🙈 Anonymkode: 167f9...7c6
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå