Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hallo!

Jeg har eksamen om en uke, der hovedtemaene vil bli sjømat som Norge eksporterer. Her er det kun oppdrett som gjelder. Penger, vitaminer, mineraler, fisketyper, prosessering av klipp-, tørr- og saltfisk, fet fisk, hvit fisk, rød fisk, pellagisk fisk, bløgging, harsking... Dette og temaer som omhandler dette er nok det jeg tror vil bli hovedfokuset på eksamen.

Vi har ikke pensumbok i dette faget, så jeg lurer på om noen eksport- eller fiskeinteresserte har noen tips til lærerik informasjon om dette? En dokumentar kanskje? Serie? Nettside? Bok? :) 

Jeg er veggis og har ikke spist fisk siden jeg var sikkert 10 år, så grunnkunnskapene er noe laber 🙈

Anonymkode: 167f9...7c6

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...