AnonymBruker Skrevet 30. november 2018 #1 Skrevet 30. november 2018 Har dere en skikkelig god oppskrift på kakao som dere vil dele? Jeg har en ganske standard, og den er grei, men den kunne liksom vært enda bedre. Det er liksom kokesjokolade, melk, litt sukker. Kakaopulver eller sjokolade? Hvis sjokolade - hvilken? Mørk, lys, hvit? En kombo? En eller annen «hemmelig» ingrediens som setter en ekstra god smak? Anonymkode: 2ea78...8a0
AnonymBruker Skrevet 30. november 2018 #2 Skrevet 30. november 2018 Chili 😍 Anonymkode: e9f8d...cfb 1
AnonymBruker Skrevet 30. november 2018 #3 Skrevet 30. november 2018 1 minutt siden, AnonymBruker said: En eller annen «hemmelig» ingrediens som setter en ekstra god smak? Anonymkode: 2ea78...8a0 Chilikrydder! Ikke mye, bare en liten dæsj. Lager en ekstra "oomph" i kakaoen som er helt fantastisk. Anonymkode: 6485f...4c5
Forundret.. Skrevet 30. november 2018 #4 Skrevet 30. november 2018 Chilli og vaniljesukker, bare en liten dæsj. Jeg bruker ellers H-melk, sukker og kakaopulver.
AnonymBruker Skrevet 30. november 2018 #5 Skrevet 30. november 2018 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Chilikrydder! Ikke mye, bare en liten dæsj. Lager en ekstra "oomph" i kakaoen som er helt fantastisk. Anonymkode: 6485f...4c5 Nei, fersk chili. Har oppi vaniljestang, kanel stang og appilsinzest. Anonymkode: bb6c9...1b0 1
AnonymBruker Skrevet 30. november 2018 #6 Skrevet 30. november 2018 Chili er notert! 😁 Vanilje hørtes ikke dumt ut heller 👍🏼 Anonymkode: 2ea78...8a0
Gjest UncommonSense Skrevet 30. november 2018 #7 Skrevet 30. november 2018 Varm sjokolade, 1 kopp: 30 g (3 ruter Freia tynn) sjokolade minst 70% kakao, jeg bruker helst 86% 1,5 dl helmelk Serveres med en klunk god bourbon i og generøs klatt lettpisket krem med frø fra ca 1/4 vaniljestang i på toppen.
AnonymBruker Skrevet 30. november 2018 #8 Skrevet 30. november 2018 Hemmelig ingrediens er en klatt meierismør. Kakoen blir feit og god og bittelitt salt. Namnam! Anonymkode: 0dc3b...2d2 1
Gjest SVK Skrevet 30. november 2018 #9 Skrevet 30. november 2018 (endret) 4 hours ago, AnonymBruker said: Nei, fersk chili. Har oppi vaniljestang, kanel stang og appilsinzest. Anonymkode: bb6c9...1b0 Gordon Ramsay har en slik versjon. Han bruker dem til churros. Ser veldig godt ut. Endret 30. november 2018 av SVK
AnonymBruker Skrevet 30. november 2018 #10 Skrevet 30. november 2018 3 timer siden, AnonymBruker skrev: Hemmelig ingrediens er en klatt meierismør. Kakoen blir feit og god og bittelitt salt. Namnam! Anonymkode: 0dc3b...2d2 Smør faktisk, det hadde jeg aldri kommet på selv! Men det må jo være godt da, den gir jo gjerne litt salt smak til også? Det skal prøves! TS Anonymkode: 2ea78...8a0
AnonymBruker Skrevet 1. desember 2018 #11 Skrevet 1. desember 2018 Pleier å koke opp melk, ha oppi O'boy og masse krem. Så ikke noe jeg har veldig ofte Skal etterhvert lage mer avansert varm kakao, men dette funker foreløpig. Anonymkode: a35ee...8cd 1
AnonymBruker Skrevet 2. desember 2018 #12 Skrevet 2. desember 2018 Jeg lager med kokesjokolade, melk og en klype salt. Saltet får frem sjokoladesmaken 😊 Anonymkode: 53563...d45
AnonymBruker Skrevet 2. desember 2018 #13 Skrevet 2. desember 2018 Litt allehånde kan være godt i kakaoen. Anonymkode: f551d...c84
Zaga Skrevet 2. desember 2018 #14 Skrevet 2. desember 2018 Jeg bruker bare de posene pulver fra butikken og jeg synes de er veldig gode. Nå fikk jeg lyst på kakao. 😌
Hverdagsfrue Skrevet 2. desember 2018 #15 Skrevet 2. desember 2018 Dronning kokesjokolade, bittebittelitt ekte vaniljesukker, litt kanel, og en dæsj Amaretto😍 Topp med pisket krem og revet sjokolade og lett dryss med kanel. Her i huset er kakao hellig, og lages med høytidelighet. (dropper Amaretto til barn)
AnonymBruker Skrevet 2. desember 2018 #17 Skrevet 2. desember 2018 Varm sjokolade er bedre enn kakao. Gjør akkurat som det står på pakken med kokesjokolade, selv liker jeg best Freia Selskapssjokolade. 1 dl vann kokes opp, en plate sjokolade i biter røres ut til den er smeltet, ha oppi 6-7 dl melk og varm opp. Til 1 kopp kakao tar man 1 god TS kakopulver, 2 ts sukker, litt vann så man får blandet det, og noen få sek i mikro slik at blandingen smelter sammen, men ikke bruk for mye vann, for den blir tynnere når den blir varmet litt. Fyll opp resten av koppen med melk og varm i mikro til ønsket temperatur. Anonymkode: 0bc8c...c27
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå