Ayesh Skrevet 29. november 2018 #1 Skrevet 29. november 2018 Hei Jeg skal bestille enten kremkake eller marsipan kake. Lurer på hvilken type bunn jeg skal velge?
Sokkar Skrevet 29. november 2018 #3 Skrevet 29. november 2018 Skal du ha anna fyll enn krem og marsipan? Vanleg er jo sukkerbrød, gjerne med sylte, krem og marsipan. Men er det ikkje sylte kan du ta det du likar best
AnonymBruker Skrevet 29. november 2018 #4 Skrevet 29. november 2018 Sukkerbunn. Evt i kombinasjon med mandelbunn Anonymkode: fcfa7...728
AnonymBruker Skrevet 29. november 2018 #5 Skrevet 29. november 2018 Jeg synes det er best med vanlig sukkerbrød. Anonymkode: 784bf...349 1
AnonymBruker Skrevet 29. november 2018 #6 Skrevet 29. november 2018 12 minutter siden, Sokkar skrev: Skal du ha anna fyll enn krem og marsipan? Vanleg er jo sukkerbrød, gjerne med sylte, krem og marsipan. Men er det ikkje sylte kan du ta det du likar best Sylte er kjøttpålegg av svin... Anonymkode: 823ef...21f 3
AnonymBruker Skrevet 29. november 2018 #7 Skrevet 29. november 2018 jeg er tilflyttet til Bergen og må innrømme at deres versjon med mandelbunn i kombo med sukkerbrød er best. Anonymkode: d0475...6ed 2
Brunhilde Skrevet 29. november 2018 #8 Skrevet 29. november 2018 7 minutter siden, AnonymBruker said: Sylte er kjøttpålegg av svin... Anonymkode: 823ef...21f Nemlig! Og absolutt ikke noe jeg ville putte i en kremkake 🤢 Jeg foretrekker helt vanlig (evt glutenfritt hvis noen har cøliaki) sukkerbrød til marsipankake, og så vil jeg gjerne ha fyll med bringebær og gjerne litt mørk sjokolade.
AnonymBruker Skrevet 29. november 2018 #9 Skrevet 29. november 2018 43 minutter siden, AnonymBruker skrev: jeg er tilflyttet til Bergen og må innrømme at deres versjon med mandelbunn i kombo med sukkerbrød er best. Anonymkode: d0475...6ed Er det så unikt for Bergen da? Jeg er ikke fra Bergen, men mandel(eller makronbunn) har jeg alltid vært vant til i marsipan eller bløtkake. Anonymkode: fcfa7...728
Sokkar Skrevet 29. november 2018 #10 Skrevet 29. november 2018 1 time siden, AnonymBruker skrev: Sylte er kjøttpålegg av svin... Anonymkode: 823ef...21f Syltetøy*
AnonymBruker Skrevet 29. november 2018 #11 Skrevet 29. november 2018 55 minutter siden, AnonymBruker skrev: Er det så unikt for Bergen da? Jeg er ikke fra Bergen, men mandel(eller makronbunn) har jeg alltid vært vant til i marsipan eller bløtkake. Anonymkode: fcfa7...728 Det er i hvert fall typisk for Bergen, og ikke noe jeg hadde smakt før jeg flyttet hit heller. Anonymkode: ccd7b...565 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå