AnonymBruker Skrevet 28. november 2018 #1 Skrevet 28. november 2018 Jeg lurer på å kjøpe svinestek på tilbud, som kjøttilsetning i en gryterett. For å få mørest mulig kjøtt, lønner det seg å ovnssteke ved lav varme, og tilsette kjøttet kuttet i terninger mot slutten av steketiden, eller er det bedre å kutte det i terninger (eventuelt steke i panne) og så ha det i gryteretten for å koke i relativt lang tid? Anonymkode: 1fe8f...b86
AnonymBruker Skrevet 28. november 2018 #3 Skrevet 28. november 2018 2 minutter siden, herremann said: Kjøp deg crockpot Hvorfor i alle dager skulle jeg det? Anonymkode: 1fe8f...b86 2
Gjest theTitanic Skrevet 28. november 2018 #4 Skrevet 28. november 2018 Svinekjøtt er ikke noe særlig ettersom det fort blir hardt og/eller tørt. Hvertfall ikke noe digg dagen etterpå. Hadde prøvd å finne billig storfekjøtt av noe slag isteden.
Gjest theTitanic Skrevet 28. november 2018 #5 Skrevet 28. november 2018 Gryte er bra mat i flere dager det altså, men ville ikke valgt svinekjøtt i den. Er du på utkikk etter billig mat så lag hønsefrikasse. Høne koster bortimot ikke noe.
AnonymBruker Skrevet 28. november 2018 #6 Skrevet 28. november 2018 3 minutter siden, theTitanic said: Svinekjøtt er ikke noe særlig ettersom det fort blir hardt og/eller tørt. Hvertfall ikke noe digg dagen etterpå. Hadde prøvd å finne billig storfekjøtt av noe slag isteden. Svinekjøtt er naturlig mørt, og jeg er ikke muslim, jøde eller vegetarianer. Anonymkode: 1fe8f...b86 1
Gjest theTitanic Skrevet 28. november 2018 #7 Skrevet 28. november 2018 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Svinekjøtt er naturlig mørt, og jeg er ikke muslim, jøde eller vegetarianer. Anonymkode: 1fe8f...b86 Tenker ikke på ditt forhold til svin, men på at det blir hardt etterhvert og en gryte lages vel for å ha mer enn en dag? Det er ikke naturlig mørt særlig lenge. Men deg om det.
AnonymBruker Skrevet 28. november 2018 #9 Skrevet 28. november 2018 1 minutt siden, theTitanic said: Spiser ikke jøder svin? Nei. Ikke hinduer heller. Anonymkode: 1fe8f...b86
AnonymBruker Skrevet 28. november 2018 #10 Skrevet 28. november 2018 2 minutter siden, theTitanic said: Tenker ikke på ditt forhold til svin, men på at det blir hardt etterhvert og en gryte lages vel for å ha mer enn en dag? Det er ikke naturlig mørt særlig lenge. Men deg om det. Det er da for eksempel noen Toro gryteretter som er laget for tilsetning av svinekjøtt. Jeg regner da med at man bare putter oppskåret svinekjøtt i gryta, eventuelt med litt bruning i panne først. Så det er liksom "default". Men jeg lurer på om det heller lønner seg å langtidssteke et stort kjøttstykke ved lav varme i ovn, og så putte det ferdigstekt i gryta, uten å koke det videre. Anonymkode: 1fe8f...b86
AnonymBruker Skrevet 28. november 2018 #11 Skrevet 28. november 2018 Dette høres nok rart ut, men mor min koker opp kjøttet, skrur ned varmen til det så vidt koker litt, og lar det holde på en 3 timer. Det er en mør drøm rett og slett. Da lager du selve gryta, og så tilsetter du kjøttet helt til slutt. Anonymkode: fc8da...7c5 2
AnonymBruker Skrevet 28. november 2018 #12 Skrevet 28. november 2018 Just now, AnonymBruker said: Dette høres nok rart ut, men mor min koker opp kjøttet, skrur ned varmen til det så vidt koker litt, og lar det holde på en 3 timer. Det er en mør drøm rett og slett. Da lager du selve gryta, og så tilsetter du kjøttet helt til slutt. Anonymkode: fc8da...7c5 Nei da, det høres ikke rart ut, i grunnen. Det blir jo en slags variant av crock-pot (og er grunnen til at jeg ikke ser noe behov for en ekstra dingsboms i huset). Og jeg mener at det blir det samme som om jeg steker ved lav varme i ovnen i tre timer. Da har jeg kanskje svaret. 😀 Anonymkode: 1fe8f...b86
AnonymBruker Skrevet 28. november 2018 #13 Skrevet 28. november 2018 19 minutter siden, theTitanic said: Gryte er bra mat i flere dager det altså, men ville ikke valgt svinekjøtt i den. Er du på utkikk etter billig mat så lag hønsefrikasse. Høne koster bortimot ikke noe. Hønsefrik er kjent og kjært! 😀 Anonymkode: 1fe8f...b86
Gjest theTitanic Skrevet 28. november 2018 #14 Skrevet 28. november 2018 8 minutter siden, AnonymBruker skrev: Det er da for eksempel noen Toro gryteretter som er laget for tilsetning av svinekjøtt. Jeg regner da med at man bare putter oppskåret svinekjøtt i gryta, eventuelt med litt bruning i panne først. Så det er liksom "default". Men jeg lurer på om det heller lønner seg å langtidssteke et stort kjøttstykke ved lav varme i ovn, og så putte det ferdigstekt i gryta, uten å koke det videre. Anonymkode: 1fe8f...b86 Det er fullt mulig, og blir greit, men da får ikke kjøttet trekt til seg noe kraft fra resten av gryta
AnonymBruker Skrevet 28. november 2018 #15 Skrevet 28. november 2018 1 minutt siden, theTitanic said: Det er fullt mulig, og blir greit, men da får ikke kjøttet trekt til seg noe kraft fra resten av gryta Nei, det er jo det også - om det er en fordel at smakene blandes litt begge veier, når ingrediensene koker sammen. Anonymkode: 1fe8f...b86
Jerry Lee Skrevet 28. november 2018 #16 Skrevet 28. november 2018 Som dere våser. Svinekjøtt er mørt, og blir enda mørere av å putre lenge i ei gryte. 4
AnonymBruker Skrevet 28. november 2018 #17 Skrevet 28. november 2018 5 minutter siden, AnonymBruker skrev: Nei da, det høres ikke rart ut, i grunnen. Det blir jo en slags variant av crock-pot (og er grunnen til at jeg ikke ser noe behov for en ekstra dingsboms i huset). Og jeg mener at det blir det samme som om jeg steker ved lav varme i ovnen i tre timer. Da har jeg kanskje svaret. 😀 Anonymkode: 1fe8f...b86 Det blir i allefall super mørt, skikkelig søndagsmiddag lykke til! Anonymkode: fc8da...7c5
AnonymBruker Skrevet 29. november 2018 #18 Skrevet 29. november 2018 På 28.11.2018 den 15.48, theTitanic skrev: Svinekjøtt er ikke noe særlig ettersom det fort blir hardt og/eller tørt. Hvertfall ikke noe digg dagen etterpå. Hadde prøvd å finne billig storfekjøtt av noe slag isteden. Hvor har du det fra? Lav varme og lang tid, så blir svinekjøtt så mørt og saftig atte. I alle fall stykningsdeler som i utgangspunktet ikke er av de aller møreste. Og kaldt svinekjøtt dagen etter er jo snaddermat. Spesielt julematen. Anonymkode: 6fe4d...245
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå