Belima Skrevet 28. november 2018 #1 Skrevet 28. november 2018 Er ikke så glad i sjokolade, så jeg lurer på om det er mulig å lage et veldig tynt trekk? Må kanskje bruke melkesjokolade, men hvordan "tynne" ut sjokoladen? Berthas kokosboller har et veldig tynt trekk, så det er nok mulig, men jeg vet ikke hvordan jeg skal få det til. Noen som vet, mer delfiafett, men da blir sikkert trekket bare veldig sprøtt. (Tror jeg) Tar gjerne forslag eller oppskrift hvis noen har.
Brunhilde Skrevet 28. november 2018 #2 Skrevet 28. november 2018 Jeg tror jeg ville prøvd med ferdig overtrekkssjokolade som bare skal smeltes i vannbad. Jeg syns i hvert fall den er god å jobbe med. (Og så syns jeg ikke det smaker noe godt med alt det delfiafettet.)
Belima Skrevet 28. november 2018 Forfatter #3 Skrevet 28. november 2018 Har jeg aldri hørt om! Får sjekke i den største Menybutikken vi har her om de har eller kan skaffe. Tusen takk.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå